Date companie
 
 
 
 

Festivalul Culturii Indiene ”Namaste”, la final

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Iunie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Romania, muzica, festivalul, culturii, indiene, namaste, india
 

Festivalul Culturii Indiene 2017, la final! Manifestările organizate la București s-au încheiat cu un spectacol de muzică tradițională indiană și românească.
 
IULIA NĂLĂȚAN, organizator "- Am avut trei artiști din India și două interprete la nai și la caval și fluier românesc. - Cum au primit bucureștenii acestă inițiativă? - În primul rând acestă inițiativă a venit din ideea de a crea o punte de legătură între cele 2 țări."

VOX "În primul rând, este o încântare pentru mine să vin la un asemenea eveniment cum este acest concert din Carpați și Himalaia, nu e întâmplător, pentru că eu înclin așa către partea spirituală și îmi place să cred că muzica unește suflete, cum se întâmplă și în această seară. Muzica unește India și România."

VOX "Românii sunt deschiși la minte și încercă tot felul de filme, de exemplu cele indiene știu că sunt foarte apreciate în România."

Festivalul Culturii Indiene în România s-a desfășurat timp de două săptămâni, sub înaltul patronaj al Ambasadei Indiei în România.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2