Date companie
 
 
 
 

Festivalul de Iarnă, la Teatrul "Țăndărică"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Decembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : festival, invatamant, iarna, scoli, copii, gradinite, preuniversitar, teatrul, tandarica, particular
 

Teatrul ''Țăndărică'' a găzduit, în ziua de Sf. Nicolae, cea de-a doua ediție a Festivalului de Iarnă al unităților particulare de învățământ preuniversitar din Capitală. Rând pe rând, pe scenă au urcat peste 250 de copii de la grădinițele si școlile generale din București. Ei au pregătit diverse momente care au surprins magia sărbătorilor de iarnă.

VOX "Cantam colinde si ne bucuram si ne simtim foarte bine."

VOX "Eu sunt o balerina si ma simt foarte bine, pentru ca am venit sa ma vada lumea si să-mi aducă Moșul cadouri."

VOV "Eu sunt o printesa si am venit aici ca sa facem teatru si sunt multumita pentru ca moș Nicolae a venit si mi-a adus ceva frumos."

MIRELA CRAIU, inspector școlar, I.S.M.B. "Suntem fericiti ca ne aflam la cea de a doua editie a "Festivalului de iarna al unitatilor de invatamant particular preuniversitar'' din Capital, unde copiii demonstreaza prin artistice ca pot participa la diverse actiuni. Acesta este modul prin care dorim sa promovam acest fel de invatamant."

FLORIAN LIXANDRU, inspector general adjunct, I.S.M.B. "Asistam, astazi, la o initiativa laudabila din partea retelei de invatamant particular. Trebuie sa recunoastem ca si la scolile private sunt copii talentati, copii care doresc sa se afirme."

Inspectoratul scolar al Municipiului Bucuresti își propune ca ediția de anul viitor a festivalului să aducă noi provocări și să adune și mai mulți copii talentati.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Stâna de Vale, locul ideal pentru vacanță ( 7 Martie 2021 )

  Primăvara și-a intrat în drepturi, iar practicarea sporturilor de iarnă, în majoritatea stațiunilor montane de la noi, nu este favorizată de vremea caldă specifică acestei perioade. Cu toate acestea, pârtiile din Stâna de Vale sunt numai bune pentru schi.

 • Florin Cîțu le cere părinților să nu-și trimită copiii la școală răciți ( 8 Februarie 2021 )

  Școlile s-au redeschis, iar mulți dintre elevi s-au întors fizic în bănci! Premierul Florin Cîțu atrage atenția că depinde de fiecare copil, părinte și profesor ca anul școlar în curs să se desfășoare fără probleme.

 • Tabăra de schi din stațiunea Stâna de Vale, la final ( 6 Februarie 2021 )

  Tabăra de schi din stațiunea Stâna de Vale, județul Bihor, s-a încheiat, dar nu oricum, ci cu o competiție la care au participat toți micii schiori. Desfășurată în perioada 1-5 februarie, „Happyland Ski Camp Stâna...

 • Toți copiii Centrului Național Media, pe lista lui Moș Crăciun ( 21 Decembrie 2020 )

  A fost odată un Moș bun cu barbă, care îi vizita pe copiii cuminți, chiar la Național TV. Pentru că știa că au avut note bune la școală și au ascultat de părinți și de bunici, Moș Crăciun venea cu desaga plină de cadouri...

 • Ajutor pentru copiii orfani ( 15 Decembrie 2020 )

  Moș Crăciun este așteptat de copii și anul acesta, chiar dacă pandemia a restricționat sever călătoriile la distanțe mari. 100 de copii de la un așezământ din Rucăr-Bran i-au scris deja Moșului, pentru a-i transmite ce își doresc să găsească sub brad, de sărbătoarea Nașterii Domnului. Din fericire, în pofida dificultăților, Moș Crăciun va porni la drum și de data aceasta, cu ajutorul mesagerilor săi: mai mulți antreprenori din Sectorul 2 al Capitalei.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2