Date companie
 
 
 
 

Festivalul Peștelui, la Agronomie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Noiembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : festival, peste, agronomie, don, mariano
 

Festivalul Peștelui, la Agronomie! La prima dezlegare la pește din postul Crăciunului, Parcul Academiei de Științe Agricole Și Silvice din Capitala s-a umplut de mirosul preparatelor pescărești. Invitatul special al Festivalului Peștelui este renumitul bucatar don Mariano care a pregatit o mulțime de bunătăți.

DON MARIANO, specialist în pește și fructe de mare ”Don Mariano vă invită în fiecare sâmbâtă și duminică la târgul de la Agronomie, în care la dezlegările la pește o să savurați cele mai grozave rețete. Dacă vreți să vă delectați cu un grătar, aveți de unde să alegeți, avem păstrăvi avem crapi avem scrumbie.”

Și, pentru că așa le stă bine, preparatele din pește pot fi stropite din belșug cu vin fiert, țuică fiartă sau cu must.”

FLORIN PARASCHIV, producător agricol ”Un must care a fost pus la rece, un suc de mere, un vin fiert de țară și multe alte bunătăți.”

Festivalul Peștelui își va închide porțile duminică seară.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Festivalul comunității săsești ( 1 August 2021 )

  Klaus Iohannis, prezent la festivalul comunității săsești din România! Șeful statului a declarat, la cea de-a IX-a ediție a evenimentului „Săptămâna Haferland”, organizată în satul Criț din județul Brașov, că desfășurarea festivalului reprezintă, pe de-o parte, un pas spre normalitate și pe de altă parte, întărirea cooperării dintre România și Germania.

 • De mâine, EcoFest 2021 la Craiova ( 6 Iunie 2021 )

  EcoFest 2021, la start! Cea de-a XI-a ediție a festivalului internațional de Film Ecologist ECO FEST România „Pentru Sănătatea Pământului” va debuta, luni, la Craiova, iar organizatorii promit numeroase surprize pentru participanți.

 • Snap, la cel mai mare festival de muzică retro din Europa, DISKOTEKA ( 15 Februarie 2020 )

  Snap, una dintre cele mai iubite trupe ale anilor ’80-’90, se pregătește să facă senzație la cea de-a doua ediție Diskoteka Festival, care va avea loc în perioada 1-3 mai, la Timișoara! 

 • Bărbatul din Iași bolnav de botulism a decedat ( 2 Decembrie 2019 )

  Bărbatul diagnosticat cu botulism a murit! În urmă cu zece zile, bărbatul în vârstă de 68 de ani, din comuna Erbiceni, județul Iași, a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, după ce a mâncat o conservă de pește...

 • Pește retras din magazine ( 4 Septembrie 2019 )

  Peste 22 de tone de pește și produse de pește au fost retrase de la comercializare, în urma unor controale efectuate de reprezentanții Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2