Date companie
 
 
 
 

Festivaul Mangalia 2010

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 August 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : festival, muzica, live, 5 zile, mangalia, festival mangalia, festival mangalia 2010
 

Festivalul Mangalia 2010, aproape de debut. Pregatirile sunt in toi, scena este montata si gata sa isi primeasca artistii, asa cum se cuvine. Festivalul Mangalia 2010, se va desfasura in perioada 11-15 august, in Portul Turistic si va fi structurat in 5 seri distincte. Prima seara este dedicata "Muzicii fara varsta", seara a doua se bazeaza pe numele sonore care fac furori in FM-ul romanesc, cea de-a treia seara este rezervata celor care iubesc party-urile iar ce-a de-a patra seara se numeste sugestiv "De la Magalia cu dragoste". Ultima seara a festivalului este dedicata folclorului romanesc de buna calitate.

Festivalul este organizat de Primaria Mangalia, iar parteneri Media sunt National TV si N24PLUS, care de altfel vor transmite, in direct toate serile festivalului. Astfel, National TV va transmite in direct spectacolul in fiecare seara de miercuri pana duminica DE LA ORA 20.15 pana la ora 23.00, pentru ca mai apoi transmisiunea directa sa continue pe N24 PLUS intre orele 23 si 24. In plus, National Tv va ofera si interviuri la cald cu artistii prezenti la festival, in preambulul fiecarei seri de transmisiune live. Printre cei care vor fi prezenti pe scena din Portul Turistic Mangalia se numara: Corina Chiriac, Luminita Anghel, Ana Maria Ferentz, Raoul, Adrian Romcescu, Mihai Constantinescu, Lavinia, Fuego, Vunk, sau Maria Ciobanu.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Festivalul comunității săsești ( 1 August 2021 )

    Klaus Iohannis, prezent la festivalul comunității săsești din România! Șeful statului a declarat, la cea de-a IX-a ediție a evenimentului „Săptămâna Haferland”, organizată în satul Criț din județul Brașov, că desfășurarea festivalului reprezintă, pe de-o parte, un pas spre normalitate și pe de altă parte, întărirea cooperării dintre România și Germania.

  • De mâine, EcoFest 2021 la Craiova ( 6 Iunie 2021 )

    EcoFest 2021, la start! Cea de-a XI-a ediție a festivalului internațional de Film Ecologist ECO FEST România „Pentru Sănătatea Pământului” va debuta, luni, la Craiova, iar organizatorii promit numeroase surprize pentru participanți.

  • „Nostalgia Electrecord”, sâmbătă, de la 17:15, la Național 24 PLUS ( 8 Ianuarie 2021 )

    Voci de aur și melodii nemuritoare, adunate în „Nostalgia Electrecord”, o emisiune de colecție, difuzată, sâmbătă, de la 17:15 pe Național24 PLUS! Gazda emisiunii este celebra interpretă de muzică populară, Valeria Arnăutu.

  • În 29 martie, o nouă premieră "Opriți Timpul" ( 28 Martie 2020 )

    Spectacolul de televiziune, "Opriți Timpul", vă așteaptă la o nouă ediție! Distracția va fi garantată de artiști îmdrăgiți de publicul larg. Corina Chiriac, Adrian Enache și Taraful Cleante v-au pregătit multe momente de neuitat, enigme și muzică live, toate acestea alături de coregrafiile spectaculoase ale baletului High Class.

  • Dan Helciug, invitat la Național FM ( 26 Februarie 2020 )

    Dan Helciug, invitat, astăzi, la ”România Vorbește”, pe Național FM! Solistul trupei ” Spitalul de Urgență”, vechi prieten al omului de radio Denis Ciulinaru a dezvăluit că scrie versuri pe care le va publica în curând, dar...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2