Date companie
 
 
 
 

Festivitate de absolvire a clasei a VIII-a, la Colegiul Național „Grigore Moisil” din București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Iunie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, colegiul, moisil, festivitate, absolvire VIII
 

Momente emoționate la festivitatea de absolvire, pentru absolvenții de clasa a VIII-a ai Colegiului Național „Grigore Moisil” din București. La festivitate au participat elevi, cadre didactice, părinți, bunici și prieteni ai adolescenților care încheie o etapă importantă din viața școlară și se pregătesc să ia startul spre nivelul următor.

DANA CORINA BOBOCEA, director, Colegiul „Grigore Moisil” „La o școală atât de performantă, 16 copii din 63 cu media 10 în cei patru ani, peste 30 de premii întâi cu media zece în clasa a opta și numeroase premii la etapele naționale ale olimpiadelor de matematică, fizică, chimie, informatică nu poți să fii decât extrem de emoționat și mândru.”

ANTONIA NEACȘU, absolventă „Un moment chiar foarte emoționant, s-au terminat cei patru ani de gimnaziu dar mă bucur că s-au terminat cu bine, cu note bune, prietenii noi care vor ține probabil o viață.”

ERIC MORAR, absolvent „Au fost 4 ani foarte minunați alături de colegi și profesori ( taie intrebarea mea ) Îmi aduc aminte de frazele amuzante ale profesorilor când făceam vreo năzbâtie și cât de important era sper să mai am parte de un colectiv minunat în continuare.„

Momentul de final, marcat de aruncarea tocilor în aer, filmat și fotografiat, și va fi păstrat la loc de cinste în albumul de amintiri al fiecărui viitor licean. Gimnaziul s-a încheiat, se apropie liceul. Le dorim și noi succes, viitorilor liceeni!« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2