Date companie
 
 
 
 

Festivitate de absolvire a clasei a VIII-a, la Școala Gimnazială nr. 59 din București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Iunie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, scoala, clasa, absolvire, gimnaziu, 59, festivitate, VIII
 

A răsunat ultimul clopoțel pentru elevii claselor a VIII-a, după un an dificil marcat de pandemia de coronavirus! Printre cei care au spus bun rămas gimnaziului s-au numărat și elevii Școlii Gimnaziale nr. 59 din Capitală. Copiii s-au despărțit de școală cu regret, dar și cu speranță, pentru că vor intra într-o noua etapă a vieții de elev: liceul!

VLAD BIHOLAR, elev „Mă simt așa nostalgic și trist pentru că plec din acest colectiv frumos în care am stat nouă ani, țin să le mulțumesc și profesorilor pentru că a fost o experiență foarte frumoasă la această școală.”

DARIA STROE, elevă „Mi-au plăcut mult profesorii de la școala 59, mereu au fost acolo pentru noi, ne-au oferit cele mai bune sfaturi, au fost ca a doua noastră familie.”

TIMEA SLOBOZIANU, elevă „Când eram mică îi vedeam pe cei de clasa a VIII-a și mi se părea un viitor foarte îndepărtat, și nu mă vedeam vreodată să ajung aici. ”

CARMEN MUSTĂȚEA NEGOIAȘ, profesoară de Limba Engleză „Emoții mari, emoții foarte mari a fost un an foarte dificil am reușit să ne acomodăm și iată că am ajuns la final.”

PAULA COPĂCEL, director, Școala Gimnazială nr. 59 „Succes în primul rând, pentru că asta vor da mai departe, ștafeta succesului, multă sănătate pentru că am văzut în ultima vreme că a fost primordială. Și să își urmeze visul, să nu renunțe la visul în care ei chiar cred cu adevărat.”

La finalul festivității, un preot a oficiat un serviciu religios.

ALEXANDRA VLAD, reporter „A fost o zi încărcată cu emoții, de care proaspeții absolvenți, precum și profesorii și colegii lor, își vor aminti cu drag. Ei au promis că se vor revedea. De la ceremonia de absolvire nu au lipsit lacrimile. Și nici fotografiile. Momentele imortalizate de participanți vor menține vie perioada celor patru ani de gimnaziu."

Pe viitorii liceeni îi așteaptă numeroase provocări și responsabilități, pentru care au fost pregătiți cu grijă și dragoste în ultimii patru ani. Pe profesori, îi așteaptă noi generați de elevi, la fel de ambițioase și dornice de cunoaștere. Le urăm tuturor mult succes pe mai departe!« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2