Date companie
 
 
 
 

Festivitate de absolvire a elevilor de-a VIII-a, la Liceul Teoretic Național din București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Iunie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, elevi, liceul, absolvire, festivitate, lluis, teoretic
 

Momente emoționate, pentru absolvenții clasei a VIII-a din cadrul Liceului Teoretic Național din București! La festivitatea de absolvire au participat elevi, cadre didactice, dar și părinții adolescenților care și-au luat rămas bun, de la anii de gimnaziu.

ALINA MARTINOV, asistent diriginte „Sunt, evident, foarte emoționată, pentru că îmi sunt tare dragi copiii și se termină un capitol din viața lor, dar și din viața noastră, a profesorilor. Ne despărțim de încă o promoție și despărțirea întotdeauna este grea.”

DAVID STANCU, șef de promoție „Până acum, a fost o zi foarte frumoasă. Pot să zic că sunt mândru că am reușit să termin șef de promoție, aici, la școală. Încă mai avem examenul, ultimul hop, dar și cel mai greu și sper să îl trec cu brio.”

SILVIA MORARU, director L.T.N. „După un an așa de special, să zicem că a fost un an special, totuși așteptăm rezultate extraordinar de bune de la ei, pentru că au lucrat constant și online și față în față.”

LLUIS ALEMANY GINER, profesor de limba spaniolă „Mesajul este să meargă mai departe cu învățatul, pentru că eu cred că va fi mereu pozitiv pentru ei, asta este doar o fază.”

SABIN ANDREI, absolvent „În general, nu prea sunt stresat pentru examene și teste. Cred că mai am puțin de învățat, dar sunt pregătit, mă simt pregătit.”

MIHNEA PETCU, absolvent „Le urez baftă și colegilor mei la acest examen! Sper să ne revedem la anul, la liceu, sau dacă nu, să ne revedem cu bine, indiferent. Fiecare coleg să dea tot ce are mai bun, acum, la examen.”

ALINA MARTINOV, asistent diriginte „Mult, mult succes pentru examenul care se apropie cu pași repezi!”

Gimnaziul s-a încheiat, așadar, elevii se pregătesc pentru liceu. Le dorim și noi succes pe mai departe!« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • O nouă generație de absolvenți ai Școlii Postliceale Sanitare „Atlas” ( 26 Iunie 2021 )

  Ultima zi de școală, prima zi din viitor! O nouă generație de asistenți medical părăsește băncile Școlii „Atlas” din București, pregătită pentru a salva vieți. Festivitatea de absolvire a fost organizată...

 • Trei elevi, eliminați de la Evaluarea Națională ( 25 Iunie 2021 )

  Trei elevi au fost eliminați de la proba de matematică a Evaluării Naționale, a anunțat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Elevii au fost descoperiți, joi, cu telefoane mobile în sala de examen, lucru...

 • A început Evaluarea Națională ( 22 Iunie 2021 )

  Emoții mari, astăzi, pentru viitorii liceeni! Absolvenții de clasa a VIII-a au susținut prima probă a examenului de Evaluare Națională: cea la limba și literatura română. Elevii au avut de rezolvat două subiecte, cu un total de 16 cerințe. 

 • Șofer agresat în trafic, în București ( 21 Iunie 2021 )

  Grav incident în trafic, în Capitală! Doi tineri au blocat o mașină și au distrus-o, chiar în mijlocul străzii. Agresorii, un bărbat și o femeie, lovesc automobilul cu picioarele și cu o crosă...

 • Percheziție la sediul unui radio pirat, în București ( 12 Iunie 2021 )

  Intervenție în forță a mascaților, la sediul unui post de radio pirat din București! Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 5 au efectuat o percheziție domiciliară...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2