Date companie
 
 
 
 

Fete dispărute de acasă de două zile, căutate peste tot

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Mai 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : buzau, prostitutie, internet, parinti, cristina, barbat, fete, florentina, disparute
 

Alertă maximă la Buzău, după ce două fete au dispărut de acasă de două zile! Copilele de clasa a VIII - a au plecat la școală, joi dimineață, și, de atunci, nimeni nu le-a mai vazut. Parinții lor se tem ca fetele au fost ademenite de un individ, pe internet, iar acesta ar vrea să le scoată din țară si sa le oblige să se prostitueze. Cristina si Florentina locuiesc pe aceeasi stradă în Buzău și sunt cele mai bune prietene.

VOX "Am mers la școală, am întrebat colegii, mi-au zis că nu au fost. Două zile au lipsit. După, ne-am dus și le-am căutat prin parcuri."

Au încercat să le sune, dar amândouă au telefoanele închise. De asemenea, conturile de facebook ale adolescentelor erau șterse. Părinții celor două fete au intrat în panică și au alertat Poliția. Înainte sa plece, una dintre fete a luat cu ea laptopul pe care, spune mama ei, comunica pe internet ore întregi.

VOX "Am mers la poliție, am declarat ca nu le-am mai gasit. Nu au mai venit de la școală. Le-am căutat și noi seara târziu. Nu mai au numărul ăla de telefon. Au luat un laptop cu ele."

Cealaltă eleva a luat de acasa mai multe bijuterii, pe care le-ar fi amanetat.

VOX "Când am ajuns acasă, am văzut că îmi lipsesc bijuterii de 70 de milioane."

Celor doua mame le este teamă că fetele lor au ajuns pe mânile unui bărbat care ar putea profita de inocența și naivitatea lor.

VOX "Am mai mers la colegi care o cunoșteau și mi s-a zis că vor să plece în Germania."

VOX "- Nu le lipsea nimic de acasă. - Au mai lipsit? - Nu. Chiar nu au lipsit!"

Cele doua fete au fost date în urmarire națională de polițisti, care fac, acum, eforturi disperate pentru a le găsi tefere.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2