Date companie
 
 
 
 

Fetiță sechestrată și violată de un pedofil, la Constanța

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Martie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, pedofil, fetita, violata, sechestrata
 

Fetiță sechestrată și violată, la Constanța! Copila în vârstă de 10 ani, care plecase de la școală și se îndrepta spre casă, a fost luată de pe stradă de un individ. Acesta a ținut-o sechestrată câteva zile, timp în care a violat-o de mai multe ori. În final, a eliberat-o și a lăsat-o în locul din care o răpise. Fata s-a oprit la o secție de poliție și le-a povestit oamenilor legii prin ce a trecut, iar pedofilul a fost arestat preventiv.

AMBIANȚĂ "De ce ai violat-o? Ne spui si noua de ce ai luat-o de pe strada?"

Bărbatul, în vârstă de 26 de ani a acostat-o pe fetiță și i-a spus că a fost trimis de mama ei ca să o ducă acasă. A dus-o, însă, într-o casă din localitatea Castelu, unde a ținut-o înschisă 5 zile.

AMBIANȚĂ "Unde ai ținut-o timp de 5 zile?"

Potrivit anchetatorilor, fetița face parte dintr-o familie dezorganizată și, atunci când le-a spus polițiștilor prin ce a trecut, ea a cerut să nu mai fie dată în grija părinților, așa că a fost preluată de Protecția Copilului.

VOX "Nici minora nu și-a dorit să ramână acasă, alături de părinții săi. Ea a intrat într-un program de consiliere. A fost preluată de consilierii centrelor."

Vecinii spun că fetița a fugit de mai multe ori de acasă. De altfel, și psihologii de la școală știu că familia este una dezorganizată ăi ca eleva avea probleme în familie și nu se înțelegea cu părinții.

VOX "Când nu e întelegere în casă, copiii întotdeauna găsesc o scăpare undeva."

VOX "- Părinții cum sunt? - Cam le place să bea. - Și nu prea au grijă de ea? - Da!"

VOX "Copilul face parte dintr-o familie oarecum dezorganizată, o familie atipică. Părinții divorțați, care locuiesc încă împreună. (...) Au precizat că se consumă alcool în familie, că predomină anumite conduite agresive."

Deocamdată, pedofilul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este cercetat. Fetița este în grija Protecției Copilului și, în funcție de rezultatele anchetei sociale, se va vedea dacă va fi crescută într-o instituție a statului sau va reveni în familie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2