Date companie
 
 
 
 

Fiscul trimite în șomaj 2000 de angajați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Septembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : someri, inspectori, desfiintare, bugetari, fisc, garda, financiara, ANAF, reorganizare, concediati
 

Disponibilizări masive la Fisc! Aproximativ 2.000 de bugetari vor fi puși pe liber de una dintre cele mai puternice instituții ale statului. Aproximativ 1.000 dintre aceștia au ieșit deja din schemă, după reorganizarea A.N.A.F., alți 1.000 vor rămâne șomeri, după desființarea Gărzii Financiare. Mai grav este că trierea celor care rămân se face pe ochi frumoși, spun sindicaliștii din sistem.

prin telefon: SEBASTIAN OPRESCU, președinte, S.N.F.P. "Din păcate, reoganizarea A.N.A.F. nu a asigurat, până acum, și, probabil că nici de acum încolo, ca profesioniștii să rămână în sistem."

În timp ce inspectorii Gărzii Financiare sunt preocupați de găsirea unui nou loc de muncă, firmele care își desfășoară activitatea la negru nu mai au de cine să fie controlate.

prin telefon: VASILE MARICA, președinte, Alianța Națională a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX "Încercăm să aplicăm un lucru nefezabil pentru România, ceea ce a dus la o scădere a impozitelor și taxelor și, până la sfârșitul anului, s-ar putea să nu avem bani pentru salarii și pensii. Acum, orice individ din Gardă, de peste tot, este nevoit să se ducă să bată la ușa firmei, să se angajeze."

Niciunul dintre cei 2.000 de concediați nu va beneficia de salarii compensatorii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2