Date companie
 
 
 
 

Fiscul trimite în șomaj 2000 de angajați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Septembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : someri, inspectori, desfiintare, bugetari, fisc, garda, financiara, ANAF, reorganizare, concediati
 

Disponibilizări masive la Fisc! Aproximativ 2.000 de bugetari vor fi puși pe liber de una dintre cele mai puternice instituții ale statului. Aproximativ 1.000 dintre aceștia au ieșit deja din schemă, după reorganizarea A.N.A.F., alți 1.000 vor rămâne șomeri, după desființarea Gărzii Financiare. Mai grav este că trierea celor care rămân se face pe ochi frumoși, spun sindicaliștii din sistem.

prin telefon: SEBASTIAN OPRESCU, președinte, S.N.F.P. "Din păcate, reoganizarea A.N.A.F. nu a asigurat, până acum, și, probabil că nici de acum încolo, ca profesioniștii să rămână în sistem."

În timp ce inspectorii Gărzii Financiare sunt preocupați de găsirea unui nou loc de muncă, firmele care își desfășoară activitatea la negru nu mai au de cine să fie controlate.

prin telefon: VASILE MARICA, președinte, Alianța Națională a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX "Încercăm să aplicăm un lucru nefezabil pentru România, ceea ce a dus la o scădere a impozitelor și taxelor și, până la sfârșitul anului, s-ar putea să nu avem bani pentru salarii și pensii. Acum, orice individ din Gardă, de peste tot, este nevoit să se ducă să bată la ușa firmei, să se angajeze."

Niciunul dintre cei 2.000 de concediați nu va beneficia de salarii compensatorii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • În căutarea unui job ( 13 Noiembrie 2019 )

  Trei milioane de persoane din țările membre ale Uniunii Europene, reprezentând 20,4% din numărul total al șomerilor înregistrați în perioada ianuarie-martie, și-au găsit un loc de muncă în trimestrul II al anului în curs. 

 • A.N.A.F. scoate la concurs 66 de posturi de conducere ( 20 Octombrie 2019 )

  Fiscul scoate la concurs 66 de posturi de conducere, atât în cadrul aparatului propriu al A.N.A.F., cât și în cadrul direcțiilor generale regionale ale finanțelor publice, din toată țara. Într-un anunț publicat pe pagina web a Fiscului...

 • Fiscul angajează tineri ( 1 Octombrie 2019 )

  Agenția Națională de Administrare Fiscală intenționează să treacă la un proces de întinerire a instituției! Președintele A.N.A.F., Mirela Călugăreanu, a declarat ieri, la un post de televiziune, că 33% din personalul actual al instituției...

 • ANAF anunță că două milioane de români și-au recuperat banii din taxa auto ( 14 Septembrie 2019 )

  2 milioane de români și-au recuperat banii pe taxa auto! Efortul bugetar a fost unul de șase miliarde de lei în cazul restituirii. Anunțul a fost făcut de șeful ANAF Mirela Călugăreanu. 

 • A.N.A.F. controlează casele de marcat ( 5 Septembrie 2019 )

  Sute de avertismente și amenzi de 7,6 mil. lei, date de inspectorii ANAF într-o singură lună!Conform unui comunicat al Direcției Generale Antifraudă Fiscală, în cadrul controalelor efectuate în luna august, inspectorii au identificat...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2