Date companie
 
 
 
 

Fiul cel mare al primarului din Deta, audiat la Parchet

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : primar, roman, audiat, parchet, fiul, deta, bogdan
 

Audiere la Parchetul Timis, in cazul "Deta". In fata procurorilor a fost prezentat Bogdan Roman, fiul cel mare al primarului din Deta. Bărbatul, acuzat cã, impreuna cu fratele sau mai mic, Calin, si cu alte trei persoane, a atacat trei persoane cu sabii si bate, la o discotecã din oraș, a fost audiat timp de o oră și jumătate. Dupa declaratia la Parchet, Bogdan Roman a fost dus la Judecătoria Deta, pentru confirmarea mandatului de arestare emis pe numele său. Abordat de jurnalisti la iesire, el a refuzat sa raspunda intrebarilor acestora.

AMBIANȚÃ "-Aveai pistol? Cine a început scandalul? -Lãsați-ne!"

Nici avocata lui Bogdan Roman nu a vrut sã facã publice declarațiile inculpatului. Avocata a tinut sa precizeze, insa, cã fiul cel mare al primarului din Deta s-a predat și nu a fost prins, așa cum au declarat polițiștii.

CAMELIA TARANU, avocat "În mãsura în care anchetatorii vã dezvãluie din declarația sa, eu nu am nimic împotrivã. Însã nu vreau ca tocmai eu, în apãrare sã influențez bunul mers al anchetei. Cert este faptul cã a anunțat poliția pentru a veni și a-l lua. -E posibil ca recursul lui sã se judece tot în 3 august ca în cazul celorlalți? -Sigur cã da."

Bogdan Roman se aflã în acest moment în arestul I.P.J. Timiș. El este ultimul suspect arestat în urma scandalului de acum o sãptãmânã, când trei persoane au fost internate în spital cu multiple plăgi înjunghiate, dupa un scandal izbucnit intr-un local.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2