Date companie
 
 
 
 

Fiul cel mare al primarului din Deta, Bogdan Roman, s-a predat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Iulie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, timisoara, politisti, deta, bogdan roman, predat
 

Bogdan Roman, fiul cel mare al primarului din Deta, s-a predat, după o săptămână de la scandalul sângeros în care a fost implicat împreună cu fratele său Călin și cu alți trei complici. Urmăritul a fost reținut de polițiști chiar în centrul orașului Timișoara, după ce mașina sa a fost găsită, marți, abandonată în Timișoara. În interiorul autoturismului au fost descoperite mai multe pete de sânge.

MĂDĂLINA MEZDREA, purtator de cuvant, I.P.J. Timiș "Urmãritul Bogdan Roman a fost depistat pe raza municipiului Timisoara. S-a semnalat prezenþa acestuia în zona Pieþei Unirii, a vãzut Poliþia, s-a predat organelor de Poliþie, nu a opus reziternþã."

CAMELIA ȚĂRAN, avocat "- S-a predat sau a fost arestat? - S-a predat. Am un document oficial emis de cãtre Poliþie în care se menþioneazã negru pe alb cã, la solicitarea lui, s-a mers, a fost identificat. Am fost sunatã, s-a prezentat. Ar fi fost implicat si SRI, care ar fi avut o contribuþie."

Acuzat de agresiune, Bogdan Roman primise mandat de arestare pentru 29 de zile în lipsă. Avocatul său a făcut, însă, recurs.

DOINEL MALCOCI, comisar-șef, Poliția Timiș "Oricum, într-o bunã zi, ar fi fost prins sau s-ar fi predat, atât timp cât se cunostea autorul. Sunt fericit de ceea ce au fãcut colegii mei atunci. Dovezile concludente sunt martorii care au fost la faþa locului."

În urma scandalului provocat de fii primarului din Deta, trei persoane au fost internate în spital cu multiple plăgi înjunghiate. Incidentele în cauză l-au determinat pe șeful Poliției din Deta să demisioneze. În prezent, acesta se află internat în spital, după ce a suferit un preinfarct.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Negocieri pentru moțiune ( 2 Septembrie 2021 )

  Scandalul din coaliția de guvernare este departe de a se fi încheiat. Deputatul USR PLUS Ionuț Moșteanu a anunțat că reprezentanții formațiunii au discutat cu AUR și că împreună au 122 de semnături, deci pot depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

 • Centrul Timișoarei va deveni pietonal, în weekend ( 6 Iulie 2021 )

  După București, străzile din centrul unui alt mare oraș din România devin pietonale, în weekend! Centrul Timișoarei va fi închis pentru mașini, iar pe carosabil vor fi organizate activități pentru locuitorii urbei...

 • Metoda „Pandora”, folsotă de hoții de mașini de lux ( 16 Iunie 2021 )

  O metodă de furt a mașinilor de lux dotate cu sistemul ”keyless entry”, în atenția polițiștilor, care transmit o avertizare posesorilor de astfel de autovehicule! Conform polițiștilor, hoții folosesc...

 • Elevă agresată de colege, într-un liceu din Timișoara ( 9 Iunie 2021 )

  Caz grav de bullying, la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară din Timișoara! O elevă cu nevoi speciale a fost agresată de către două colege, spre amuzamentul altor adolescenți, care asistau la scenă.

 • Un executor judecătoresc din Timișoara, cercetat pentru pedofilie și pornografie infantilă ( 8 Iunie 2021 )

  Un executor judecătoresc din Timișoara este acuzat că ar fi întreținut, de-a lungul timpului, relații sexuale cu minore. Mai mult, pe unele fete le-ar fi fotografiat în ipostaze intime. Polițiștii de la Crimă...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2