Date companie
 
 
 
 

Fiul interlopului craiovean Caiac și alți opt tineri au fost ridicați de polițiști

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Iulie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : trafic, etnobotanice, audieri, politisti, tineri, procurori, fiul, caiac, parvu
 

Fiul interlopului craiovean Mihai Pârvu, zis Caiac, a fost ridicat de mascați de la locuința sa. Tânărul de 23 de ani este suspectat că ar fi șeful unei grupări specializate în trafic de etnobotanice. În afară de Alexandru Cosmin Pârvu,  au mai dus la audieri alți opt tineri implicați în comerțul ilegal de substanțe psihoactive.

AMBIANȚĂ "- De ce te-au reținut? De unde aduceai etnobotanicele? De ce te-au prins?"

Procurorii D.I.I.C.O.T. si politistii din Craiova îi monitorizau de două luni pe tinerii care comercializau etnobotanice într-un imobil situat chiar la câteva sute de metri de sediul Politiei Rutiere din Craiova. Presupusul cap al rețelei, fiul lui Caiac, a fost prins în flagrant în timp ce primea un pachet suspect.

ADRIAN GLUGĂ, șef D.I.I.C.O.T. Craiova "A fost gãsitã cantitatea de aproximativ 700 de grame de substante care urmeazã a fi trimisã la laboratorul central de analize. Cercetãrile au identificat pe Pârvu Alexandru, zis Coco, ca fiind liderul si coordonatorul."

AMBIANȚĂ "Ce ai fãcut? De unde luati etnobotanicele?"

ADRIAN GLUGĂ, șef D.I.I.C.O.T. Craiova "In fiecare noapte veneau de la câteva zeci de persoane pânã la 100 de persoane, cumpãrãtori. Au avut ca urmare anumite leziuni persoanelor ce au dus la internarea lor medicalã."

Tinerii sunt cercetați pentru comercializare de substante cu efect psihoactiv fără licență. Nu este prima oară când numele lui Alexandru Cosmin Pârvu apare în scandaluri publice. În luna aprilie, fiul lui Caiac s-a urcat băut la volan si a intrat cu masina într-un gard. Si-a chemat apoi câtiva prieteni, iar la sosirea jurnalistilor a declanșat un conflict de proporții. Tatăl său, Mihai Pârvu, a fost ucis în 2008, în urma unei altercații izbucnite la o partidă de poker.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2