Date companie
 
 
 
 

Fiul lui Fidel Castro, în weekend pe Valea Prahovei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : presedinte, bute, valea, prahovei, vin, fiul, simona, Busteni, castro, weekend, Halep, alejandro, fidel, cuba, dulceata, trabucuri
 

Alejandro Castro, unul dintre fii fostului președinte cubanez Fidel Castro, și-a petrecut weekend-ul pe Valea Prahovei! El s-a bucurat din plin de preparatele tradiționale românești, dar și de muzica lăutărească.

AMBIANȚĂ "Las' să beau, să mă simt bine, cu Alejandro lângă mine. Chiar dacă ne duci cu duba, vreau să mergem toți în Cuba."

După cum era de așteptat, fiul fostului lider de la Havana le-a oferit gazdelor trabucuri cubaneze de cea mai bună calitate. A fost răsplatit atât cu dulceață "Simona Halep", cât și cu sticle de vin produse în ediție limitată pentru nunta lui Lucian Bute.

AMBIANȚĂ  "Îl îndulcim cu "Simona Halep", și el arată că știe că e tenismenă."

Fiul celebrului Fidel Castro s-a declarat încântat de vizita la Bușteni.

ALEJANDRO CASTRO "Mi-au plăcut foarte mult oamenii! Există o afinitate între caracterul românilor și cel al cubanezilor. Sunt persoane foarte deschise, călduroase, primitoare."

EMANOIL SAVIN, primar, Bușteni "Între Romania și Cuba nu exista nicio diferență. Și ei sunt la fel de petrecăreți, cum suntem și noi. Cred că Alejandro s-a simțit extraordinar aici."

Alejandro Castro a vizitat și Castelul Cantacuzino. El a promis că va reveni în România, ca să urce pe platoul Munților Bucegi, pentru a ajunge la Crucea Eroilor de pe Caraiman.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2