Date companie
 
 
 
 

Fiul polițistului de frontieră din Huși și-a înscenat răpirea, ca să nu fie pedepsit pentru notele mici de la școală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Noiembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politist, scoala, frontiera, fiul, husi, note, rapire, inscenat
 

Răsturnare de situație în cazul fiului polițistului din Huși, care a pus pe jar autoritățile, după ce s-a plâns că a fost răpit, bătut și abandonat la marginea orașului. Când au auzit relatarea copilului, părinții au intrat în alertă și au pus pe jar autoritățile și medicii. În urma anchetei s-a dovedit, însă, că lucrurile nu stăteau așa cum susținea băiatul în vârstă de 11 ani. Anchetatorii au descoperit că fiul copilului a înscenat totul, ca să scape, astfel, de pedeapsa pentru notele mici obținute la școală.

MIHAELA STRAUB, purtător de cuvânt, I.P.J. Vaslui "Aspectele sesizate nu s-au confirmat. Minorul a afirmat lucruri nereale, din dorința de a abate atenția părinților de la două note mai mici pe care le luase la școală."

În urmă cu câteva zile, copilul a fost găsit de doi polițiști de frontieră la marginea orașului Huși. Oamenii legii l-au transportat imediat la spital, însă, din cauză că acesta era foarte speriat și suferise un traumatism cranio-cerebral, medicii din Huși au decis să-l transfere la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, pentru investigații neurologice. În urma controlului medical, s-a stabilit că minorul suferise traumatismul în urma unei căzături. Timp de trei zile, polițiștii din Huși au fost în alertă, pentru a-i găsi pe presupușii răpitori. Oamenii legii au luat în calcul inclusiv varianta unui atac mafiot. Asta, din cauză că tatăl copilului lucrează la Sectorul Poliției de Frontieră Berezeni, acolo unde, în primăvară, traficanții de țigări din Republica Moldova au plănuit un atac criminal împotriva șefului instituției. Planul a fost dejucat, la vremea respectivă, de procurorii DNA, care interceptaseră semnalele contrabandiștilor. Acum, înscenarea pusă la cale de băiatul polițistului de frontieră a ieșit la iveală în urma suspiciunilor privind coincidența dintre așa-zisa răpire și o ședință cu părinții programată la școala unde învață copilul. Cazul a fost clasat de anchetatori.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2