Date companie
 
 
 
 

Fiul Sorinei Plăcintă, acuzat de tentativă de omor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Decembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, focuri de arma, acuzat, parchet, Andrei Razvan Placinta, fiul senatorului PD-L, Sorina Placinta, tentativa de omor
 

Fiul senatorului PD-L Sorina Plăcintă este acuzat de tentativă de omor, dupã ce a lovit cu masina o persoanã. Andrei Răzvan Plăcintă a provocat un adevărat scandal, luni noapte, în zona Berzei din Capitală, când a aflat cã prietena sa vrea sã se despartã de el. Agresorul si-a lovit iubita în plinã stradã si i-a vandalizat masina.

AMBIANȚĂ (rãstoarnã masina)
prin telefon: SORINA PLACINTA - senator PD-L: "Este un bãrbat tânãr responsabil care are 20 de ani, va rãspunde pentru ceea ce a fãcut si legea îsi va urma cursul! Eu cred cã toate întrebãrile trebuie sã îi fie puse lui! Este major si nu trebuie sã rãspundem pentru alti adulti!"

Andrei Rãzvan Plãcintã este acum internat la Spitalul Municipal, unde a si fost audiat.

prin telefon: BOGDAN POPESCU - purtator de cuvant Spitalul Municipal: "Pacientul s-a prezentat asearã la Camera de Garda! A fost primit la Urgentã! Prezenta leziuni superficiale la nivelul membrelor! A fost tratat ca atare si a fost internat! (...)Existã semne de intoxicatie cu etnobotanice, deci nu a fost stabilitã o asemenea intoxicatie! S-a prelevat tot ce înseamnã probe de sânge! Asta este o investigatie separatã! Continuã inversigatiile!"

Martorii spun cã agresorul consumase produse etnobotanice.

prin telefon: TUDOR CIUHODARU - deputat independent: "Dacã legea ar fi fost semnatã si de presedinte nu am fi ajuns aici! Nu s-a întâmplat asta si vedem cã în fiecare zi noi tineri ajung la spital, fenomenul este din ce în ce mai mare, iar vârsta celor care consumã astfel de droguri din ce în ce mai micã!"

Un trecãtor a încercat sã o scape pe fatã din mâinile tânãrului, dar salvatorul a devenit victimã.

VOX martor: "A încercat un băiat sã îi despartã, un om în vârstã si el s-a enervat, s-a suit la volan si a început sã facã piruete cu masina pe aici, sã se învârte cu masina! (...) Si a dat peste om! A încercat sã îl calce de câteva ori, omul s-a ferit, s-a împiedicat de sina de tramvai si s-a urcat cu masina peste el."

Victima a fost salvată, la rândul ei, de un alt trecător, care a tras câteva focuri de armã pentru a-l scăpa. Cazul este acum anchetat de Parchet.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2