Date companie
 
 
 
 

Flacãra olimpicã a fost adusã cu avionul, de la Atena, la București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sport, festival, brasov, bucuresti, tineret, avion, olimpica, flacara, atena
 

Celebra flacãrã olimpicã a fost adusã cu avionul, din Atena, la București, și va rămâne în România pe toată perioada desfășurării Festivalului Olimpic al Tineretului European, organizat la Brașov, în perioada 17-22 februarie. De la aeroport, flacãra olimpicã a fost dusã la sediul C.O.S.R., acolo unde a avut loc și ceremonia de aprindere a torței olimpice.

OCTAVIAN MORARIU, presedinte C.O.S.R. "Este pentru noi toți o foarte mare bucurie și onoare, sã aducem flacãra olimpicã în România. Pentru prima oarã, flacãra s-a aprins pentru România."

NICOLAE BÃNICIOIU, ministrul Tineretului si Sportului "Este extraordinar ceea ce s-a întâmplat, astãzi, în România! Flacãra olimpicã este la București! Este un eveniment deosebit."

ION TIRIAC, președinte fondator C.O.S.R. "Ceea ce avem aici, în dreapta, este un mare simbol. Simbol cã sportul olimpic român trãiește! Este un merit pe care l-am câștigat în decenii, ca o națiune liderã a olimpismului."

VIOREL ASAFTEI, director companie auto "Este o onoare și pentru noi sã participãm, ca și sponsor oficial al acestui eveniment, și urãm succes echipei organizatoare. Suntem foarte mândri cã acest eveniment este în România."

Festivalul Olimpic al Tineretului European, ediția de iarnã 2013, se va desfășura în perioada 17-22 februarie, la bazele sportive din județul Brașov. Flacăra olimpică destinată celei de-a 11-a ediții a Festivalului Oplimpic, care va arde pe toată durata competiției, a fost aprinsă, sâmbătă, în Gre­cia, pe Stadionul „Panathenaic” din Atena, locul unde în 1896 au fost or­ga­ni­zate întrecerile primei ediții a J.O. mo­derne.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Poluare extremă, noaptea trecută, în București și Ilfov ( 2 Martie 2020 )

  Ministrul Mediului, Costel Alexe a venit cu explicații în urma faptului că aseară, în București, s-au înregistrat niveluri record de poluare! Ministrul Mediului a explicat în această dimineață, într-o conferință de presă, că...

 • Liviu Dragnea, tot după gratii ( 18 Februarie 2020 )

  Nu se întrevede nicio portiță de scăpare din închisoare, în cazul lui Liviu Dragnea. Instanța Tribunalului București a decis, astăzi, ca a patra cerere de eliberare din închisoare a fostului lider PSD să fie trimisă la Inalta...

 • Snap, la cel mai mare festival de muzică retro din Europa, DISKOTEKA ( 15 Februarie 2020 )

  Snap, una dintre cele mai iubite trupe ale anilor ’80-’90, se pregătește să facă senzație la cea de-a doua ediție Diskoteka Festival, care va avea loc în perioada 1-3 mai, la Timișoara! 

 • Ceartă pe garduri ( 11 Februarie 2020 )

  Gardurile care delimitează linia tramvaielor de banda de circulație a mașinilor, în București, motiv de ceartă între premierul desemnat Ludovic Orban și primarul general al Capitalei! 

 • Cazuri de toxiinfecție alimentară, după o petrecere de botez ( 9 Februarie 2020 )

  De la petrecerea de botez, la spital! 11 persoane, printre care un copil, au făcut toxiinfecție alimentară, după ce au consumat din preparatele servite la un botez organizat într-un local din Feldioara, județul Brașov.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2