Date companie
 
 
 
 

Flacãra olimpicã a fost adusã cu avionul, de la Atena, la București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sport, festival, brasov, bucuresti, tineret, avion, olimpica, flacara, atena
 

Celebra flacãrã olimpicã a fost adusã cu avionul, din Atena, la București, și va rămâne în România pe toată perioada desfășurării Festivalului Olimpic al Tineretului European, organizat la Brașov, în perioada 17-22 februarie. De la aeroport, flacãra olimpicã a fost dusã la sediul C.O.S.R., acolo unde a avut loc și ceremonia de aprindere a torței olimpice.

OCTAVIAN MORARIU, presedinte C.O.S.R. "Este pentru noi toți o foarte mare bucurie și onoare, sã aducem flacãra olimpicã în România. Pentru prima oarã, flacãra s-a aprins pentru România."

NICOLAE BÃNICIOIU, ministrul Tineretului si Sportului "Este extraordinar ceea ce s-a întâmplat, astãzi, în România! Flacãra olimpicã este la București! Este un eveniment deosebit."

ION TIRIAC, președinte fondator C.O.S.R. "Ceea ce avem aici, în dreapta, este un mare simbol. Simbol cã sportul olimpic român trãiește! Este un merit pe care l-am câștigat în decenii, ca o națiune liderã a olimpismului."

VIOREL ASAFTEI, director companie auto "Este o onoare și pentru noi sã participãm, ca și sponsor oficial al acestui eveniment, și urãm succes echipei organizatoare. Suntem foarte mândri cã acest eveniment este în România."

Festivalul Olimpic al Tineretului European, ediția de iarnã 2013, se va desfășura în perioada 17-22 februarie, la bazele sportive din județul Brașov. Flacăra olimpică destinată celei de-a 11-a ediții a Festivalului Oplimpic, care va arde pe toată durata competiției, a fost aprinsă, sâmbătă, în Gre­cia, pe Stadionul „Panathenaic” din Atena, locul unde în 1896 au fost or­ga­ni­zate întrecerile primei ediții a J.O. mo­derne.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2