Date companie
 
 
 
 

Flori, cadouri si urari, la aniversarea antrenoarei lotului national de gimnastica, Mariana Bitang

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : basescu, lotul, maria, flori, aniversare, mariana, bitang, cadouri, gimnastica
 

Antrenoarea lotului national de gimnastica, Mariana Bitang, si-a aniversat ziua de nastere, miercuri, prin muncã, la antrenamente. La implinirea a 49 de ani, ea a preferat sa le indrume pe gimnastele lotului national, care se pregãtesc pentru mondialele din Japonia.

MARIANA BITANG, antrenor de gimnastica "- Le si iubiti, le si dati indicatii... - Ca o mamã. O mamã care trebuie sã si iubeascã, sã si spunã când treaba nu merge, ce trebuie sã facã."

Prima doamna, Maria Basescu, a participat la ziua antrenoarei lotului national de gimnasticã. Sotia presediontelui i-a oferit sarbatoritei o cutie cu bomboane, un balon si trandafiri roz de grãdinã.

AMBIANTÃ "- Ce i-ati adus? - O cutie de bomboane si trandafiri de grãdinã. - Si ce-i urati? - Multã sãnãtate, tot ce-si doreste."

Prima doamnã nu iubeste doar echitatia, ci si gimnastica. Ea participã des la antrenamentele sportivelor si le încurajeazã de fiecare datã. Maria Basescu spune ca si fiica sa mai mica, Elena, a cochetat cu gimnastica.

AMBIANTÃ "La patru ani am dat-o la gimnasticã. A avut operatie de apendicitã si s-a încheiat."

La aniversarea sa, antrenoarea Mariana Bitang a primit multe flori, cadouri si cele mai calde urãri.

OCTAVIAN BELU, antrenor de gimnasticã "Sã rãmânã aceeasi putere de muncã, atât de mare cã ne impresioneazã pe toti."

DOINA MELINTE, presededinte, A.N.S.T. "A fost si rãmâne în inimile noastre ca o mare antrenoare ce este."

CÃTÃLINA PONOR, campioanã olimpicã "Îi dorim multã sãnãtate si realizãri."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Vânzătorii ambulanți nu țin cont de măsurile impuse de autorități ( 5 Aprilie 2020 )

  În plină pandemie de COVID-19, când autoritățile ne spun să stăm în casă și să respectăm restricțiile impuse prin ordonanțele militare, vânzătorii ambulanți își continuă activitatea nestingheriți, vânzând flori la semafor pe bulevardele din Capitală. 

 • Politicienii au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor ( 8 Martie 2020 )

  Flori de toate culorile politice, pentru doamne! De 8 martie, politicienii au părăsit sălile de ședințe și au ieșit în parc să ofere flori și mărțișoare reprezentantelor sexului frumos. Tinerii din PMP, în frunte cu președintele organizației sector 6, Ștefan Florescu, au marcat Ziua Femeii, dăruind peste 2500 de flori doamnelor și domnișoarelor.

 • 15 ani de Favorit TV ( 15 Decembrie 2019 )

  Sărbătoare mare, la Favorit TV, care împlinește, astăzi, 15 ani! Și cum poate sărbători altfel, televiziunea cântecelor noastre, decât cu un maraton de muzică autentică românească, dans și voie bună! Sunt 15 ani de când...

 • La ceas aniversar! S-au împlinit 60 de ani de la înființarea secției de Autovehicule Rutiere ( 12 Decembrie 2019 )

  Moment aniversar la Universitatea Politehnică București! Se împlinesc 60 de ani de la înființarea specializării Autovehicule Rutiere. La eveniment au participat peste 150 de foști studenti și dascăli ai acestei prestigioase unități de învățământ. Rând pe rând actuali și foști profesori au vorbit despre importantă înființării acestei facultăți pentru dezvoltarea industriei de construcții de autoturisme din țară noastră.

 • Bugetul de anul acesta al lui Moș Nicolae, mai mare față de cel de anul trecut ( 5 Decembrie 2019 )

  Moș Nicolae este mai bogat anul acesta! Bugetul mediu pentru cadouri este de peste 350 de lei. Suma înregistrează o foarte ușoară creștere, în comparație cu anul trecut. Potrivit unui studiu realizat online, la persoane cu vârste...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2