Date companie
 
 
 
 

Focuri de armă, pentru prinderea unui bărbat care a spart un magazin

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : focuri, barbati, politisti, avertisment, spart, valcea, hot, arma, magazin, galicea
 

Polițiștii din localitatea vâlceană Galicea au avut parte de o misiune desprinsă parcă din filmele de acțiune! Pentru a prinde doi bărbați, care încercaseră să spargă un magazin, oamenii legii au tras patru focuri de avertisment și opt gloanțe în mașina suspectă. Unul dintre infractori, în vârstă de 60 de ani, a fost prins după două ore de urmărire. Nu mică le-a fost mirarea polițiștilor, atunci când au descoperit că și mașina în care se afla hoțul fusese furată. Polițiștii au fost alertați de o localnică.

VOX "Am ieșit afară, iar fiul meu a strigat "mamă, eu mă duc la ei" și a luat o toporișcă și o bâtă, că nu putea să meargă cu mâna goală. Eu nu aveam nimic și băiatu le-a zis "bă, ce faceți acolo, iar spargeți?"."

Patronul spune că magazinul său a mai fost călcat de hoți și în urmă cu o lună, atunci când i s-a furat marfă în valoare de 5.000 de lei.

VOX "Acum o lună mi-au furat marfă de 50 de milioane. A venit poliția și am alergat după ei. I-am alergat vreo două ore și i-am prins la Budești, într-un sat."

ALINA TEODORESCU, purtător de cuvânt, I.P.J. Vâlcea "Bărbatul nu a respectat semnalul de oprire al polițiștilor. S-au tras patru focuri de avertisment și opt în vehicul. Bărbatul a fost imobilizat și preluat cu o ambulanță. La spital, s-a stabilit că a fost rănit superficial."

Oamenii din sat se plâng că de când a venit criza, s-a înmulțit și numărul furturilor.

VOX "- În general, s-au furat păsări, alea, alea. - Și care credeți că e explicația? - Ce să vă spun? Criza, foametea!"

VOX "Mie mi-a spart magazinul din șase în șase luni. De cinci ori mi l-au spart, de când îl am. Nu mai rezist!"

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi dus în fața judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă. Poliția încearcă acum să-l identifice și pe celălalt hoț, care a reușit să fugă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2