Date companie
 
 
 
 

Formularul 600, pe cale de dispariție

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Ianuarie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : amanare, termen, solutii, OUG, teodorovici, dancila, declaratia, 600
 

Declarația 600, în curs de dispariție! Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a anunțat că se caută soluții pentru eliminarea formularului care a provocat confuzie și nemulțumire printre sute de mii de români. Teodorovici a declarat că are în pregătire o ordonanță de urgență pentru amânarea termenului de depunere, pe care o va prezenta, miercuri, în prima ședință de Guvern.

EUGEN TEODOROVICI, ministrul de Finanțe "Va fi o OUG prin care amânăm formularul până la final de martie, timp în care găsim soluții să nu se mai repete. Nu adaug taxe, obligația mea e în sens invers. Nu vorbesc de reducerea altor taxe. România stă bine în comparație cu alte state din zonă, vis-a-vis de fiscalitate. Am în vedere orice măsură care poate să ajute. Sunt de acord cu măsuri logice, care aduc ceva în plus, deschis la propuneri din partea oricui, inclusiv de la cei din Opoziție."

ALEXANDRA GEORGESCU, reporter "După audierea sa în Comisia de buget-finanțe, ministrul Eugen Teodorovici a afirmat că Declarația 600 ar putea fi unita cu Declarația 200. El a apreciat că nu are rost ca românii să stea pe drumuri, pentru a depune un astfel de formular. O astfel de soluție nu ar rezolva, însă, prevederile considerate aberante, printre care și aceea privind plata anticipată a impozitului pe un venit viitor estimat."

Premierul Viorica Dăncilă le-a cerut miniștrilor, luni seară, în prima întâlnire în nouă formulă a Guvernului, să prezinte în fiecare lună un raport privind stadiul implementării programului de guvernare pentru fiecare minister, avertizându-i că va fi "foarte exigentă” în privința îndeplinirii măsurilor din program.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2