Date companie
 
 
 
 

Forțele de poliție și jandarmerie, suplimentate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Aprilie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : jandarmi, politisti, ordonanta, restrictii, despescu
 

Structurile Ministerului Afacerilor Interne continuă acțiunile pentru menținerea ordinii și siguranței publice și pentru asigurarea respectării restricțiilor de circulație. În unele zone, efectivele au fost suplimentate.

BOGDAN DESPESCU, secretar de stat, M.A.I. "Am dispus șefilor Poliției, Jandarmeriei și Poliției de Frontieră să direcționeze echipajele suplimentare în toate zonele în care se prezintă potențial risc la adresa ordinii și siguranței publice."

O atenție deosebită este acordată zonelor Suceava și Țăndărei, unde au fost direcționate și forțe de la București, în sprijinul celor din teritoriu. O mână de ajutor dau și sportivii clubului Dinamo, aflat în subordinea Ministerului de Interne. Sportivii, între care campioana europeană la gimnastică, Larisa Iordache, au îmbrăcat uniforma de poliție și s-au alăturat forțelor de ordine care aplică legea în timpul stării de urgență. În ceea ce privește perioada sărbătorilor pascale, Bogdan Despescu a precizat că toți cetățenii care vin în România sunt verificați în linia de triaj la frontieră și vor fi introduși în carantină sau în autoizolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. Oficialul MAI a reiterat că, dacă românii vor veni în țară de Paște, vor petrece sărbătorile în carantină sau în autoizolare și nu cu familiile lor.


Forțele de poliție și jandarmerie, suplimentate

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Se va prelungi starea de alertă, dar cu mai puține restricții ( 9 Iunie 2020 )

  Se impune prelungirea stării de alertă, dar cu mai putine restricții, a declarat președintele Klaus Iohannis, astăzi, după ședința de la Palatul Cotroceni la care au participat premierul Ludovic Orban...

 • Centrul Vechi al Bucureștiului, din nou animat ( 1 Iunie 2020 )

  Liberi la terase! Ziua de 1 iunie vine cu al doilea val de relaxări în România, după cel din 15 mai. Mult așteptata deschidere a teraselor este în prim-plan. Centrul Vechi al Bucureștiului a fost din nou animat încă de luni noaptea, după mai mult de două luni de restricții în care inclusiv în cursul zilei străzile au fost aproape pustii. Patronii teraselor s-au pregătit cum se cuvine de marea redeschidere de la 12 noaptea, întâmpinându-i pe oameni cu muzică bună și bucate alese.

 • Protestul din Piața Victoriei, o sfidare a măsurilor de prevenire a îmbolnăvirilor de COVID-19 ( 16 Mai 2020 )

  Prima zi de relaxare, primul protest, însoțit de reacții critice, atât din partea autorităților, cât și a românilor revoltați de încălcarea, de către protestatari, a măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului!

 • Ordonanța Militară 11, publicată în M.O. ( 12 Mai 2020 )

  Ordonanța Militară 11, prezentată, luni seară, de ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a fost publicată în Monitorul Oficial, intrând, astfel, în vigoare. Premierul Ludovic Orban a declarat că, joi, va fi adoptată...

 • Saloanele de coafură, redeschise în anumite condiții, după 15 mai ( 1 Mai 2020 )

  Saloanele de coafură și cosmetică se vor redeschide după 15 mai, spre bucuria clienților pentru care, după aproape două luni de așteptare, tunderea și aranjarea părului au devenit o prioritate. Saloanele vor putea funcționa...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2