Date companie
 
 
 
 

Forțele de poliție și jandarmerie, suplimentate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Aprilie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : jandarmi, politisti, ordonanta, restrictii, despescu
 

Structurile Ministerului Afacerilor Interne continuă acțiunile pentru menținerea ordinii și siguranței publice și pentru asigurarea respectării restricțiilor de circulație. În unele zone, efectivele au fost suplimentate.

BOGDAN DESPESCU, secretar de stat, M.A.I. "Am dispus șefilor Poliției, Jandarmeriei și Poliției de Frontieră să direcționeze echipajele suplimentare în toate zonele în care se prezintă potențial risc la adresa ordinii și siguranței publice."

O atenție deosebită este acordată zonelor Suceava și Țăndărei, unde au fost direcționate și forțe de la București, în sprijinul celor din teritoriu. O mână de ajutor dau și sportivii clubului Dinamo, aflat în subordinea Ministerului de Interne. Sportivii, între care campioana europeană la gimnastică, Larisa Iordache, au îmbrăcat uniforma de poliție și s-au alăturat forțelor de ordine care aplică legea în timpul stării de urgență. În ceea ce privește perioada sărbătorilor pascale, Bogdan Despescu a precizat că toți cetățenii care vin în România sunt verificați în linia de triaj la frontieră și vor fi introduși în carantină sau în autoizolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. Oficialul MAI a reiterat că, dacă românii vor veni în țară de Paște, vor petrece sărbătorile în carantină sau în autoizolare și nu cu familiile lor.


Forțele de poliție și jandarmerie, suplimentate

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2