Date companie
 
 
 
 

Forțele Navale cumpără vin de masă pentru militari

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 August 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : militari, licitatie, rosu, vin, fortele, alb, navale
 

Aproape 10.000 de litri de vin alb și roșu, pentru unitățile militare de pe litoral și de la Dunăre! Forțele Navale Române au lansat o licitație publică pentru cumpărarea vinului de masă în valoare totală de aproape 85.500 lei, destinat unităților militare din Constanța, Mangalia, Tulcea și Brăila.

ALEXANDRA GEORGESCU, reporter "Licitația este pentru vin de masă de diverse sortimente: alb sec, alb demisec, roșu sec și roșu demisec. Ministerul Apărării Naționale cere ca vinul să fie "plăcut, armonios" și fără "gust străin". Licoarea trebuie să fie limpede-cristalină, fără sedimente, iar culoarea să fie caracteristică tipului și vechimii."

Potrivit caietului de sarcini, licoarea obținută din struguri trebuie să fi dobândit tăria la 20 de grade Celsius și să aibă minimum 11% alcool. Loturile trebuie să fie ambalate în sticle de maximum 1 litru. Forțele Navale fac aceste achiziții pentru Portul Militar Constanța, Portul Militar Mangalia și Centrul de Scafandri, pentru Portul Militar Brăila, Portul Militar Tulcea și pentru Portul Constanța.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2