Date companie
 
 
 
 

Forumul European de Robotică, organizat la București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Martie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, european, forumul, robotica
 

București, capitala internațională a Roboticii! 700 de experți în Robotică din întreaga lume vin la București, unde se va desfășura, în perioada 20-22 martie, Forumul European al Roboticii, cel mai important eveniment în acest domeniu din Europa. Este pentru prima dată când țara noastră găzduiește un eveniment în acest domeniu, de asemenea anvergură. În plus, România este prima țară din Estul Europei aleasă pentru organizarea Forumului.

ANA MARIA STANCU, organizator "Este cea de-a zecea ediție a acestui eveniment, care se mută în fiecare an în altă țară. Noi am câștigat competiția și anul acesta s-a organizat în România. (...) Este un format de forum, adică, timp de trei zile, vor fi ateliere în care se vor prezenta noutățile din domeniul roboticii, E. A, machine learning, tot ce ține de zona de robotică și va exista o serie de expoziții, robot umanoid, mâini inteligente la tot felul de noutăți din acest domeniu."

Găzduind un astfel de eveniment, România transmite un mesaj tranșant cu privire la interesul și capacitatea țării noastre de a fi un actor important, pe plan mondial, în domeniul roboticii. La Forumul European al Roboticii de la București, organizat sub Patronajul Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, vor fi prezentați roboți pentru industria auto, dar și pentru pentru agricultură și securitate. În cadrul Forumului vor fi organizate 50 de workshop-uri pe diverse teme legate de robotică sau domenii conexe roboticii. România are atuul de a fi recunoscută la nivel european pentru performanțele obținute în tehnologie și IT.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Apartament în flăcări, în București ( 6 August 2020 )

  Incendiu puternic în Capitală! Un apartament situat la etajul 10 al unui bloc de locuințe din zona intersecției dintre bulevardele Mihai Bravu și Basarabia a fost cuprins de flăcări. 

 • Piața Reșiță, închisă din cauza nerespectării măsurilor anticovid ( 29 Iulie 2020 )

  Piața Reșița din București a fost închisă de autorități, din cauza nerespectării măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului.

 • Case mistuite de incendiu, în București ( 13 Iulie 2020 )

  Incendiu de proporții, în Sectorul 5 al Capitalei! Flăcările au cuprins o casă de pe strada Posada, apois-au întins cu repeziciune la alte trei locuințe, precum și la anexe. Focul a mistuit peste 400 de mp.

 • Excursie la fermă, pentru relaxare în aer liber și hrană sănătoasă ( 12 Iulie 2020 )

  Unde își pot petrece timpul liber bucureștenii care nu vor să stea ore întregi în trafic, pe drumul spre mare ori spre munte? În apropierea Capitalei există zone frumoase, amenajate pentru relaxare și distracție, unde...

 • Moarte suspectă, în Centrul Vechi ( 29 Iunie 2020 )

  Moarte suspectă, în Centrul Vechi al Bucureștiului! În jurul orei 21:00, trecătorii prin zonă au semnalat la 112 faptul că un bărbat furios distruge o terasă și că se aruncă în fața mașinilor. Bărbatul în vârstă...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2