Date companie
 
 
 
 

Forumul European de Robotică, organizat la București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Martie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, european, forumul, robotica
 

București, capitala internațională a Roboticii! 700 de experți în Robotică din întreaga lume vin la București, unde se va desfășura, în perioada 20-22 martie, Forumul European al Roboticii, cel mai important eveniment în acest domeniu din Europa. Este pentru prima dată când țara noastră găzduiește un eveniment în acest domeniu, de asemenea anvergură. În plus, România este prima țară din Estul Europei aleasă pentru organizarea Forumului.

ANA MARIA STANCU, organizator "Este cea de-a zecea ediție a acestui eveniment, care se mută în fiecare an în altă țară. Noi am câștigat competiția și anul acesta s-a organizat în România. (...) Este un format de forum, adică, timp de trei zile, vor fi ateliere în care se vor prezenta noutățile din domeniul roboticii, E. A, machine learning, tot ce ține de zona de robotică și va exista o serie de expoziții, robot umanoid, mâini inteligente la tot felul de noutăți din acest domeniu."

Găzduind un astfel de eveniment, România transmite un mesaj tranșant cu privire la interesul și capacitatea țării noastre de a fi un actor important, pe plan mondial, în domeniul roboticii. La Forumul European al Roboticii de la București, organizat sub Patronajul Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, vor fi prezentați roboți pentru industria auto, dar și pentru pentru agricultură și securitate. În cadrul Forumului vor fi organizate 50 de workshop-uri pe diverse teme legate de robotică sau domenii conexe roboticii. România are atuul de a fi recunoscută la nivel european pentru performanțele obținute în tehnologie și IT.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2