Date companie
 
 
 
 

Forumul Investitorilor în Franciză 2018

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Noiembrie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : investitori, bucuresti, antreprenor, forum, business, franiza
 

Sute de francizori, francizați și potențiali parteneri de business și-au dat întâlnire la București, la Forumul Investitorilor în Franciză, un eveniment aflat la a doua ediție. Evenimentul a atras, în primul rând, antreprenori români și străini aflați în căutarea unui prim proiect de business. Participanții au avut ocazia să afle care sunt cele mai atractive domenii de investiții. La ora actuală, piața de franciză este considerată drept sectorul care capitalizează valul de creștere economică și pofta de consum.

RALUCA STANCIU, consultant în franciză ”O franciză e un parteneriat, între două entități juridice independente. E un parteneriat între doi oameni care se pun la masă împreună și se potențează împreună.”

IONUȚ LEAHU, antreprenor ”Având în vedere că noi am lansat astăzi un model de parteneriat cu franciză, adică fiind vorba despre sănătatea oamenilor suntem foarte interesați să creștem, să ne extindem, să putem trata mai mulți pacienți, să dăm oportunitatea partenerilor din țară, a medicilor care își doresc să ofere mai mult pacienților lor să deschidă o clinică la ei în oraș și venim în sprijinul lor cu modelul de franciză dar și cu mare parte din investiție.”

ALEXANDRU SĂSĂRMAN, antreprenor ”Conceptul nostru de bussines este de vânzare-cumpărare, schimb. Lanțul nostru de magazine cuprinde undeva la 56 de magazine în Olanda, Belgia, Germania, Spania.”

GABRIEL VIȘAN, antreprenor ”Trebuie să înțelegi piața, trebuie să înțelegi specificul pieței locale, trebuie să cunoști oamenii cu care lucrezi și propunerea noastră este ca oamenii, să ajute la o creștere economică reală și concrertă în special pt antreprenoriatul românesc.”

Piața francizelor din România numără peste 400 de concepte active. Sunt nume românești și internaționale, care au optat pentru această oportunitate de business. Alte circa 50 de de afaceri sunt în căutare de master-francizat sau parteneri pentru extindere.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2