Date companie
 
 
 
 

Fosta conducere a Primăriei Sector 5, deplasare de lux la Cannes

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Noiembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : raport, conturi, primarie, curtea, cannes, deplasare, sector5
 

Plimbare în Franța, de 150.000 de euro, descoperită de Curtea de Conturi la Primăria Sectorului 5. Potrivit raportului dat publicității de actuala conducere a primăriei, privind activitatea instituției din anii 2018, 2019 și parțial din 2020, angajații administrației publice au făcut deplasări ilegale pe sume foarte mari. De asemenea, la controlul Curții de Conturi au ieșit la iveală plăți nejustificate pentru servicii de salubrizare neefectuate, plăți neînregistrate, neînregistrarea unor obligații certe față de terți, cheltuieli cu utilitățile de aproape 2 milioane de lei, înregistrate în 2018, chiar dacă acestea erau din 2017. Cea mai extravagantă notă de plată achitată din banii contribuabililor este însă o deplasare la Cannes, din perioada 10-13 martie 2020. În acest caz a fost decontată o sumă de circa 754.000 de lei, în condițiile în care evenimentul legat de un târg expozițional la care ar fi trebuit să participe reprezentanți ai Primăriei Sectorului 5 fusese anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Din raportul Curții de Conturi mai reiese că ar fi de recuperat sume de ordinul milioanelor de lei de la vechea conducere și de la foști angajați ai primăriei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Fostul polițist Eugen Stan, condamnat definitiv pentru agresiuni sexuale ( 30 Octombrie 2020 )

  Fostul politist Eugen Stan din cadrul Brigăzii Rutiere București, acuzat de mai multe agresiuni sexuale asupra minorilor, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la 20 de ani de închisoare.

 • Alocațiile trebuie dublate, nu majorate pe etape, a decis Curtea Constituțională ( 24 Septembrie 2020 )

  Alocațiile trebuie dublate! Cel puțin așa reiese din decizia magistraților Curții Constituționale, care au respins, astăzi, sesizarea Guvernului. Potrivit deciziei magistraților constituționali, alocațiile copiilor trebuie dublate...

 • Liviu Dragnea rămâne în închisoare ( 21 August 2020 )

  Cererea de eliberare din închisoare a fost respinsă

 • Propunerile Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2 ( 20 August 2020 )

  Modernizarea școlilor, cât mai multe creșe și locuri de parcare. Sunt doar câteva dintre proiectele Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2. Ramona a decis să își pună experiența în slujba cetățenilor Sectorului 2 pentru că s-a confruntat cu o serie de probleme aici, unde ea își desfășoară activitatea, iar fiul ei, Mihnea, învață.

 • Propunerile lui Adrian Vlad Chiotan, candidat ALDE la Primăria Sectorului 4 ( 19 August 2020 )

  Familia, casa și locul de muncă sunt cele mai importante lucruri în viața fiecăruia dintre noi, ne mărturisește Adrian Vlad Chiotan, un bucureștean care a decis să se dedice cetățenilor sectorului 4. L-am cunoscut pe reprezentantul ALDE, Adrian Vlad Chiotan, în Parcul Carol, unde ne-a vorbit despre valorile după care s-a ghidat de-a lungul timpului.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2