Date companie
 
 
 
 

Fosta prezentatoare a emisiunii "Stil de Criză", Carla Corb, și-a botezat băiețelul

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Iulie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : biserica, botez, parinti, club, nicolae, bunici, ghermanesti, mihai, invitati, Snagov, baietel, carla, corb, parnica, marc, petrecerea
 

Eveniment în viața fostei prezentatoare a emisiunii Stil de Criză, Carla Parnică, fostă Corb. Vedeta de televiziune și-a botezat băiețelul, la Biserica "Sf. Nicolae", din Ghermănești, lângă Lacul Snagov. Alaiul format din 80 de invitați, care l-a însoțit pe micuțul Marc, pentru a fi creștinat, a fost îmbarcat pe un vaporaș de agrement, care a traversat lacul, pentru a ajunge la biserică. Băiețelul, lumina ochilor Carlei și a soțului ei, Mihai, a fost cufundat de preot în cristelnița împodobită cu crini și trandafiri.

AMBIANȚĂ "Se boteaza robul lui Dumnezeu, Marc, in numele Tatalui si al Fiului și al Sfântului Duh! Amin!".

CARLA PARNICĂ, mama lui Marc "Mă simt foarte bine, pentru că l-am creștinat pe Marc! Suntem foarte fericiți!"

MIHAI PARNICĂ, tatăl lui Marc "Fara cuvinte! Sunt extrem de fericit!"

CARLA PARNICĂ, mama lui Marc "Avem niște invitați superminunați! Au venit cu copiii! Ne bucuram și le multumim pe această cale. Marc este foarte norocos că are deja prieteni. "

După ceremonia de creștinare a micuțului, familia și invitații au mers la petrecerea organizată în Clubul Snagov, împodobit cu baloane albastre și roz și multe flori. Părinții și bunicii lui Marc au avut grijă și de copiii invitaților, care au avut la dispoziție un loc special amenajat pentru ei.

CARLA PARNICĂ, mama lui Marc "Am ajuns, în sfârșit, și la petrecere, locul mult așteptat de copii. Aici este o zona numai pentru copii, precum vedeti."

ANETA BÂRSAN, bunica lui Marc "Sunt foarte fericită că am trăit momentul ăsta! Sunt foarte emoționată! Mă bucur pentru copil și il iubesc foarte mult. "

CORB VASILE, bunicul lui Marc "Sunt bunicul lui Marc și ne bucuram pentru noul membru al familiei noastre. Avem o familie mare, numeroasă, suntem fericiți și consider că viața este frumoasă."

IANOS SZEKELY, prieten de familie "Cred că totul a fost perfect! Marc a fost foarte cuminte și cred că a fost o ceremonie reușită."

Petrecerea de botez a lui Marc s-a încheiat după miezul nopții. Primul eveniment important din viata micuțului Marc a fost un examen cu emoții pentru părinți și bunici, pe care l-au trecut cu brio.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Un copilaș a luat foc de la grătarul aprins de părinți ( 3 Octombrie 2020 )

  Un copil de patru ani, din județul Prahova, a suferit arsuri grave, în timp ce se afla cu părinții la un grătar. Nenorocirea s-a produs din cauză că părinții au turnat o substanță inflamabilă pe grătar, pentru a-l încinge...

 • Părinții care vor sta acasă cu copiii vor primi zile libere plătite ( 28 August 2020 )

  Părinții salariați vor primi zile libere plătite, dacă școlile se închid din cauza COVID-19. Guvernul a adoptat, joi seară târziu, o ordonanță de urgență pentru acordarea acestor zile libere plătite pentru supravegherea copiilor, în cazul în care școlile vor fi închise din cauza epidemiei de coronavirus. 

 • Aurel Percă a primit palliumul binecuvântat de Papa Francisc ( 9 August 2020 )

  Eveniment, în sânul Bisericii Catolice din România! Arhiepiscopul Mitropolit Aurel Percă a primit însemnul de mitropolit al Bisericii Romano-Catolice din țara noastră. Este vorba de palliumul binecuvântat de Papa Francisc...

 • Marcel Ciolacu anunță o iminentă moțiune de cenzură ( 6 Iulie 2020 )

  PSD va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban. Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că o primă formă a textului moțiunii a fost deja creionată de senatorul Șerban Nicolae.

 • Ștrandurile și piscinele, redeschise de luni ( 13 Iunie 2020 )

  De luni, cluburile de vară cu piscine exterioare pot primi iarăși clienți. Administratorii sunt obligați să respecte normele de prevenire a răspândirii coronavirusului stabilite prin ordin comun al ministrului tineretului...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2