Date companie
 
 
 
 

Fosta sotie a lui Catalin Crisan, Lucia Bubulac, si-a lansat primul album

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Octombrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : muzica, lansare, lucia, bubulac, catalin crisa, album, usoara
 

Lucia Bubulac, fosta sotie a cataretului Catalin Crisan si-a lansat primul album de muzica usoara. Alaturi de Lucia, la evenimentul organizat la Palatul National al Copiilor din Capitala au urcat pe scena nume mari ale muzicii si teatrului romanesc, precum Felicia Filip, Ovidiu Komornic, Laurențiu Cazan, Gabriel Dorobanțu, Gheorghe Gheorghiu, Alexandru Arșinel și Cristina Stamate.

AMBIANTA (fragment de melodie, interpretata de Lucia Bubulac)

Compozitorul Ovidiu Komornic, care a si produs acest album la casa sa de discuri, spera ca muzica romaneasca de calitate va fi difuzata tot mai mult la posturile de radio romanesti.

OIDIU KOMORNIC, compozitor "Este un disc cu 10 cantece romanesti si as vrea sa mentionez in primul rand ,sa le multumesc partenerilor media,e vorba de national fm post care difuzeaza suta la suta muzica romaneasca."

Primul album al Luciei Bubulac, intitulat "Doi trecatori ", mai conține și un trio inedit, melodia “Împreună vom fi mai puternici”, unde Lucia cântă împreună cu cei doi copii ai săi, Daria și Rares Crișan.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Analistul economic Mircea Coșea și-a lansat volumul ”Banii României” ( 21 Martie 2017 )

  România are resurse, dar, din păcate, nu sunt gestionate cum trebuie! Este mesajul transmis de analistul economic Mircea Coșea, prin lansarea noului volum "Banii României". El spune că structura economică a țării noastre nu își valorifică...

 • Lansare de carte, la Târgul Internațional de Carte si Muzică de la Brașov ( 11 Februarie 2017 )

  Primăvara vine cu noutăți pe piața cărții. Și, nu oriunde ci la Târgul Internațional de Carte si Muzică de la Brașov. Iar oferta este variată, pentru toate gusturile și toate vârstele.

 • "Urma lui Ulysse", la Gaudeamus ( 20 Noiembrie 2016 )

  Seria lansărilor de excepție de la Târgul de Carte Gaudeamus a continuat cu noul volum de poezii al poetului Gheorghe Vidican, "Urma lui Ulysses".

 • "În labirintul Uniunii" - o privire critică ( 19 Noiembrie 2016 )

  Chiar dacă ne definim drept sceptici sau proeuropeni, cu toții avem încă nevoie de un ghid al Uniunii Europene. Iar lucrarea "În labirintul Uniunii" - o privire critică, de Cristina Vasiloiu, lansată la Târgul de carte Gaudeamus, își propune tocmai să facă lumină în privința modului de funcționare al instituțiilor europene, astfel ca cititorul să poată desluși cum și de ce se iau deciziile la Bruxelles.

 • "Ne cunoaștem din vedere", un nou album al Corinei Chiriac ( 1 Noiembrie 2016 )

  Un nou album Corina Chiriac. De această dată, artista s-a prezentat în fața publicului în calitate de compozitoare a tuturor celor 14 piese de pe noul ei material discografic, intitulat "Ne cunoaștem din vedere".

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Vineri, 24 Mar. 2017

1 EUR = 4.5552 RON
-0.0003
1 USD = 4.2149 RON
-0.0080
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2