Date companie
 
 
 
 

Fostul impresar Dumitru Tudor, reținut de polițiști, pe motiv că i-ar fi șantajat pe soții Reghecampf

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : becali, bani, retinut, flagrant, dumitru, santaj, tudor, impresar, reghecampf, prodan
 

Acuzat că i-ar fi șantajat pe antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, și pe soția acestuia, Ana Maria Prodan, impresarul Dumitru Tudor a fost reținut pentru 24 de ore, după ce, potrivit anchetatorilor, ar fi fost prins în flagrant, în propriul restaurant, în timp ce primea 12.000 de lei. Soții Reghecampf spun că, în schimbul acestei sume, impresarul le promitea să nu divulge presei informații compromițătoare despre ei. Avocații lui Dumitru Tudor au respins însă acuzațiile.

AMBIANȚĂ - Vi s-a făcut o nedreptate? - Mai mare ca asta nu există! - Ce s-a întâmplat, domn'e? - Dacă îți ceri înapoi banii pe care îi ai, te bagă la pușcărie. - Deci nu este vorba despre nicio informație pe care ați deține-o dumneavoastră despre ei? - Ce informație, domn'e? Îți ceri banii, te bagă la pușcărie."

VOX "- Până la urmă, l-a prins cu banii în mână? Cum a justificat clientul dumneavostră? - Nu a fost prins cu niciun ban în mână și nu a fost un flagrant reușit. Din păcate, într-adevăr familia Reghecamf îi datora această sumă."

LAURENȚIU REGHECAMPF, antrenor, Steaua "Dacă el consideră că avem să îi dăm bani, trebuia să meargă la un avocat, nu în tot felul de emisiuni, cu minciuni. Vreau să transmit și băiatului familiei lui să înceteze cu mesajele, cu lucrurile care continuă să le facă pe la diverse posturi TV, pentru că nu fac decât să îngreuneze situația tatălui lui. Dacă va continua pe aceeași linie, va ajunge unde e tatăl lui.

Prezentă la secția de poliție, fiica lui Dumitru Tudor, Gabriela, a susținut și ea că soții Reghecampf îi datorau tatălui ei o sumă de bani.

VOX "- Doamna Ana Maria Prodan avea, tatălui meu, să îi dea niște bani și totuși s-a ajuns, în jur de 8000 de euro. - Deci nu e vorba de nicico informație pe care ar fi deținut-o tatăl dumneavoastră despre Ana Maria Prodan?! - Nu, doamnă, ăsta e circul care s-a făcut în presă."

La Secția 8, a venit și fostul fotbalist Ionuț Luțu, în prezent, angajat al lui George Becali. Acesta a negat însă că ar fi vorba de un șantaj.

IONUȚ LUȚU, fost fotbalist "- Sunteți implicat în cazul ăsta? - Nu, domn'e, nu am nimic! - Da' ce știți despre caz? A încercat să-i șantajeze? - Nu, domn'e, nu e... Nu este adevărat, nu a încercat nimeni să șantajeze pe nimeni."

În schimb, George Becali a dezvăluit pentru un post privat de televiziune că era la curent cu amenințările pe care le primea antrenorul stelist. Familia fostului impresar Dumitru Tudor a mai avut probleme cu legea și în aprilie 2011, atunci când fiul, Dragoș, a fost reținut în Olanda, alături de Natalia Mateuț și de alți doi tineri, pentru folosire de carduri bancare false.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2