Date companie
 
 
 
 

Fostul ministru Sebastian Vlădescu, acuzat de corupție

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Aprilie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : mita, Vladescu, DNA, coruptie, ministru
 

DNA cere încuviințarea urmăririi penale pentru Sebastian Vlădescu, fost ministru al Finanțelor. Acesta este acuzat de două infracțiuni de luare de mită, într-un dosar în care a fost începută urmărirea penală împotriva fostului parlamentar Cristian Boureanu, a lui Ionuț Costea, fost secretar de stat în Ministerul Finanțelor și președinte al EximBank, și a lui Constantin Dascălu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

OCTAVIAN IONESCU, reporter ”Infracțiunile de corupție au fost comise în legătură cu încheierea și derularea contractelor de reabilitare a liniei ferate București – Constanța, precum și cu recuperarea taxei pe valoarea adăugată restante, pentru lucrări de reabilitare la o altă linie de cale ferată.”

Astfel, potrivit DNA, în perioada 2005-2014, oficiali români sau persoane cu influență asupra acestora ar fi primit de la o companie străină aproximativ 20 de milioane de euro pentru a asigura încheierea contractelor. Banii încasați ilegal reprezentau procente din valoarea fiecărei plăți făcute de statul român.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2