Date companie
 
 
 
 

Fostul premier Radu Vasile, care suferea de cancer, a murit în Israel

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Iulie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : radu, vasile, doliu, cancer, primministru
 

Doliu în lumea politică! Radu Vasile, fostul prim-ministru al României, a încetat din viață, cu trei luni înainte de a împlini 71 de ani. El se afla în Israel, unde urma un tratament din cauza cancerului la colon, de care suferea de mai mulți ani.

TRAIAN BĂSESCU, președintele României "A găsit resurse și inteligența să spună ''da'', unor programe care, astăzi, sunt implementate sau în curs de implementare. O contribuție importantă a lui Radu Vasile a fost în aprobarea reabilitării drumurilor naționale existente. Trebuie să știm că, fără aprobarea lui Radu Vasile, drumurile naționale ar fi rămas cum au fost înainte de revoluție!''

prin telefon: ADRIAN VASILESCU, consilierul guvernatorului BNR "Are meritul că, în vremea lui, s-au întâmplat foarte multe lucruri. A obținut deschiderea negocierilor cu Uniunea Europeană. A fost un foarte bun comunicator ca premier, dacă ne uităm în trecutul lui. A plecat din lumea noastră."

prin telefon: VICTOR CIORBEA, fost premier al României "Condoleanțe familiei, am aflat în urmă cu vreo jumătate de oră! M-a afectat și pe mine boala care l-a lovit, în urmă cu câțiva ani!"

prin telefon: VASILE LUPU, fost președinte al PNȚCD "Sunt șocat de veste! Radu Vasile mi-era prieten apropiat, am colaborat în 1996, după dispariția lui Coposu, în alegerea noii conduceri PNȚCD! Rămân alături de familie, prieteni, cu mari regrete! Condoleanțe și gândul că toți contăm în viață, dacă lăsăm ceva în urmă!"

TRAIAN BĂSESCU, președintele României "Profund regret și compasiune, pentru trecerea în neființă a lui Radu Vasile! A fost un prim-ministru bun, pe care România l-a avut într-o perioadă extrem de grea!"

În urmă cu trei ani, Radu Vasile a suferit o operație în Israel, în urma căreia i s-a extirpat o tumoare malignă. De asemenea, fostul premier mai avea și afecțiuni cardice și suferise un infarct. Potrivit unor surse apropiate familiei, Radu Vasile va fi înmormântat vineri la Cimitirul Bellu Catolic.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Un pompier din Vâlcea a fost răpus COVID-19 ( 27 Octombrie 2020 )

  Zi de doliu la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vâlcea! Un pompier a murit la 46 de ani, la două săptămâni după ce s-a îmbolnavit de COVID-19. 

 • Controale privind programarea bolnavilor cronici în spitale ( 12 Iunie 2020 )

  Reacție la vârful Ministerului Sănătății, în cazul bolnavilor de cancer care au stat la cozi care se întindeau pe sute de metri, la Insitutul Oncologic din Cluj, deși controlul se face pe bază de programare! Pacienții...

 • Bolnavii de cancer și medicii oncologi cer noi clarificări ( 9 Aprilie 2020 )

  Pacienții din România, în special cei bolnavi de cancer, cei cu boli cronice și persoanele care beneficiat de transplant sunt panicați din cauza interdicțiilor impuse în perioada stării de urgență. Documentul transmis...

 • România are nevoie urgentă de un program de screening pentru cancer mamar ( 17 Decembrie 2019 )

  Cancerul de sân este o problemă majoră de sănătate publică în România! Practic, reprezintă a treia cauză de mortalitate. În fiecare oră este diagnosticat un caz nou de cancer la sân. Și totuși, mii de femei află prea târziu pentru a se mai salva. Cadrele medicale în domeniu spun că România are nevoie urgentă de un program de screening pentru cancer mamar.

 • Campanie gratuită de vaccinare anti-HPV, din ianuarie 2020 ( 16 Noiembrie 2019 )

  Vaccinare gratuită anti-HPV, din ianuarie 2020! Ministerul Sănătății a finalizat licitația pentru achiziția dozelor de vaccin anti-HPV. 20.000 de doze vor fi distribuite, începând cu săptămâna viitoare, la direcțiile de sănătate publică.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2