Date companie
 
 
 
 

Fostul premier Radu Vasile, decorat postmortem de președintele României

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Iulie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : steaua, postmortem, senat, radu, vasile, cancer, decorat, romaniei, sicriul, colon
 

Președintele Traian Băsescu l-a decorat postmortem pe fostul premier, Radu Vasile, cu Ordinul Național ''Steaua României'' în grad de Cavaler. Cei care vor să-și ia adio de la Radu Vasile sunt așteptați la Senat, unde a fost depus sicriul cu trupul neînsuflețit. Fostul prim-ministru țărănist a încetat din viață, în noaptea de marți spre miercuri, cu trei luni înainte de a împlini 71 de ani. El suferea de cancer la colon.

VOX "Un om deosebit și cald și omenos! Nu știam că e grav bolnav! Știam așa că e bolnav, dar nu grav. Îmi pare tare rău! Dumnezeu să-l odihnească!"

TUDOR VASILE, fiul lui Radu Vasile "A plecat foarte liniștit! Altceva nu am ce să vă spun, decât să încercați să respectați momentele dificile prin care trecem și să fiți cât mai puțin agresivi!"

Radu Vasile va fi înmormântat vineri, la ora 14, la Cimitirul Bellu Catolic din Capitală, lângă mormântul fostului lider țărănist, Corneliu Coposu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2