Date companie
 
 
 
 

Fostul președinte, Ion Iliescu, a împlinit 81 de ani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : presedinte, psd, partid, iliescu, sarbatorit, colegi
 

Președintele Ion Iliescu a împlinit, joi, 81 de primăveri, dar a dansat ca la 20 de ani. Fostul lider de la Cotroceni a fost sărbătorit la un hotel de lux din Capitală, din inițiativa primarului sectorului 5 Marian Vanghelie. La eveniment au luat parte colegii de partid, colaboratorii și simpatizanții.

AMBIANTÃ (aplauze si se canta "La multi ani" lui Ion Iliescu)

AMBIANTÃ "Vreau sã veniti pe rând la domnul Iliescu, ca sã vã luati autograful."

Președintele de onoare al PSD a folosit prilejul pentru a lansa volumul "Dupã 20 de ani", pe care l-a oferit celor prezenți, cu autograf.

ION ILIESCU, presedinte de onoare al PSD "Nu era cazul ca dupã atâtia ani sã avem în România o situatie mult mai limpede, mult mai bunã? Prezenta noastrã pe scena internationalã e modestã si nu face fatã nevoilor internationale. Si noi avem falitii nostri, si ai nostri când au intrat la putere cu PD-L se gândeau unde sã-si plaseze oamenii."

MARIAN VANGHELIE, primar, Sectorul 5 "Nu existã lideri adevãrati si cred cã trebuie în urmãtorii 20 de ani sã mai creãm un brand ca Iliescu. "

De la petrecere au lipsit președintele PSD, Victor Ponta. La randul sau, seful Consiliului Național al PSD, Adrian Năstase, fiind plecat din țară, s-a limitat la felicitări prin telefon.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2