Date companie
 
 
 
 

Fostul prezentator de la OTV, Doru Iuga, în arest la domiciliu pentru șantaj

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Octombrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : atac, buzau, dosar, arest, santaj, domiciliu, paraschivescu, doru, iuga, galanton
 

Fostul director al OTV, Doru Iuga, în arest la domiciliu! Aceasta este decizia magistraților de la Judecătoria Buzău, în dosarul în care Iuga este acuzat de șantaj. În dosarul de șantaj au fost reținuți Doru Iuga, redactor la "Atac de Buzău", Florin Paraschivescu, directorul publicației, și soția acestuia, Oana Galanton, responsabilă cu publicitatea la săptmânalul respectiv. Potrivit anchetatorilor, cei trei ar fi cerut bani unor oameni de afaceri și primari, pentru a nu publica materiale compromițătoare despre ei.

AMBIANTA "Nu are cum să aresteze o întreagă echipă de jurnaliști! Fiți atenți, foarte atenți, că mâine puteți fi luați și voi. Foarte atenți!"

Doru Iuga si directorul publicației "Atac de Buzău" sunt, acum, în arest la domiciliu, iar Oana Galanton se află sub control judiciar. Potrivit unor surse judiciare, la dosar există cinci plîngeri și cinci părți vătămate, dar cercetările continuă.

SORIN MUNTEANU, primar, com. Poșta Câlnău "Au venit în vara anului trecut la mine, să-mi propună sa le închei un contract de publicitate, altfel, mi-au sugerat la vremea respectivă, aș putea avea aceeași soartă cu primarii care nu s-au conformat, respectiv am vazut un articol despre primarul de la Săgeata, unde scria foarte urât, niște lucruri defăimătoare și mizerabile."

DOINIȚA MIHALACHE, purtător de cuvânt, I.P.J. Buzău "Cei trei sunt bănuiți că, în vara anului 2014, ar fi amenințat bărbatul șantajat cu publicarea unor informații defăimătoare, dacă acesta nu acceptă remiterea unei sume de bani sub forma unui contract."

VOX "Suntem în poziția de nerecunoaștere cu privire la săvârșirea infracțiunii de șantaj."

Doru Iuga nu este la primul conflict cu legea. În 2013, fostul director al OTV a fost condamnat de Judecătoria Sectorului 2 la doi ani de inchisoare cu suspendare, pentru act sexual cu un minor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2