Date companie
 
 
 
 

Fostul purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, Christian Ciocan, amendat de polițiștii de la Rutieră

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Iulie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politia, rutier, ciocan, amenda
 

Christian Ciocan, amendat pentru încălcarea Codului Rutier! Fostul purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, care în prezent este împuternicit director al Unității de Politici Publice din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a fost sancționat de către un echipaj de ordine publică din cadrul Secției 4 de Poliție. Christian Ciocan ar fi pătruns pe o stradă unde era afișat indicatorul "Accesul interzis". Când a fost oprit de către polițiști, el a refuzat să se legitimeze, nu avea actele asupra sa și nu a respectat indicațiile oamenilor legii. În plus, autoturismul condus de fostul purtător de cuvânt al Poliției Capitalei nu avea una dintre plăcuțele de înmatriculare, nu avea asigurare R.C.A. valabilă, iar I.T.P.-ul era expirat de trei ani.

AMBIANȚĂ "V-am spus că suntem colegi. Ați făcut acel circ în stradă. Nu mă interesează pe mine aceste aspecte, că suntem colegi. Am înțeles. Eu v-am spus cine sunt, mi-am declinat identitatea tocmai ca să înțelegeți cine sunt. Eu ies de sub duș și mă duc la televizor să vorbesc despre chestiuni legate de Poliție. În momentul de față, pentru mine sunteți un simplu contravenient."

Christian Ciocan s-a ales cu o amendă de circa 6.000 de lei și a rămas fără permis pentru 30 de zile, dar și fără plăcuța de înmatriculare pe care o deținea.


Fostul purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, Christian Ciocan, amendat de polițiștii de la Rutieră

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2