Date companie
 
 
 
 

Fostul sef al Politiei Deta, internat in spital. Recursul suspectilor in scandalul "Deta", amanat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Iulie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, spital, boc, suspecti, ancheta, arest, recurs, politie, igas, afectiuni, deta, golosie, cardiace
 

Fostul sef al Politiei din Deta, Ioan Viorel Golosie, a fost internat de urgenta, miercuri dimineata, in spitalul din orasul Deta. Potrivit unor surse medicale, Golosie a ajuns la spital din cauza unei afectiuni cardiace. Acum, el se afla sub supravegherea medicilor si este supus investigatiilor de specialitate, pentru a i se stabili diagnosticul si tratamentul. Fostul sef al Politiei Deta, Ioane Viorel Golosie a demisionat luni, dupa scandalul in urma caruia patru persoane, printre care si fiul cel mic al primarului orasului Deta, Calin Roman, au fost arestate si alte trei au ajuns la spital, dupa ce se presupune ca au fost injunghiate de catre Bogdan Roman, fiul cel mare al aceluiasi primar. In acelasi scandal, recursul arestatilor în cazul Deta a fost amânat pentru 3 august, iar persoanele implicate în scandalul de la Deta rãmân în arest. Principalul suspect, Bogdan Roman, cel despre care se spune ca ar fi lovit cu sabia, a fost arestat in lipsa si este, in continuare, dat in urmarire. Cei patru suspecti aflati dupa gratii au cerut instantei sã fie cercetati în libertate, dupã ce au fost arestati preventiv pentru 29 de zile. Judecãtorii au fãcut publicã motivarea arestãrii: considerã cã ei reprezintã pericol public si nu pot fi lãsati în libertate, mai ales cã agresorii si-ar fi lovit victimele cu pumnii si cu picioarele. Cu toate acestea, suspectii sustin ca nu sunt vinovati si pozeaza in victime.

AMBIANTÃ "-Cine a început scandalul? -Ei au început. -Ce au fãcut? -Cum v-au atacat? -Ne-au atacat cu bâte. -Aveau si pistol. -Unul dintre ei a avut si pistol. -V-a fost fricã pentru viata voastrã? -Da. Ne-au amenintat si ne amenintã în continuare. -Ei sunt agresorii adevãrati? -Da."

Una dintre rudele agresorilor le-a luat partea, folosind ca argument, nici mai mult nici mai putin decat cazul uciderii sportivului Marian Cozma.

NICOLETA POPOVICI, ruda suspect "Au afirmat cã sunt pericol public. De unde, cine stabileste asta? A fost o încãierare, se întamplã, pânã si handbalistul ãla Marian Cosma a fost înjunghiat, se întâmplã, doamnã. Ei nu sunt pericol, nu au nicio amendã de circulatie, puteti verifica asta."

Imaginile de pe camera de supraveghere, din apropierea zonei în care a avut loc scandalul de la Deta, aratã momentul în care a izbucnit conflictul între fratii Roman si victimele lor. Camera a surprins si momentul când apare masina de Politie, apoi face cale întoarsã. Scandalul cu sãbii de la Deta a ajuns si în atentia premierului Emil Boc. El i-a solicitat ministrului de Interne, Traian Igas o anchetã detaliata în acest caz.

EMIL BOC, premierul Romaniei "Ministrul Igas, deocamdatã, la solicitarea expresã pe care am dat-o are o anchetã în detaliu cu privire la ce se intâmplã la Deta si aici Guvernul a avut tãria sã punã degetul pe ranã. Faptul cã cei care sunt vinovati sunt dupã gratii este un semn de functionare a statului de drept. Trebuie mers cu reforma pânã la capãt."

Mai mult, prim-ministrul a anuntat cã ancheta va fi extinsã la nivelul întregului aparat politienesc.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Negocieri pentru moțiune ( 2 Septembrie 2021 )

  Scandalul din coaliția de guvernare este departe de a se fi încheiat. Deputatul USR PLUS Ionuț Moșteanu a anunțat că reprezentanții formațiunii au discutat cu AUR și că împreună au 122 de semnături, deci pot depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

 • Criză de sânge, la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iași ( 8 Iulie 2021 )

  Situație disperată la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iași. Este criză de sânge, iar zilnic doi pacienți află că nu pot fi operați. Oamenii sunt nevoiți să aștepte zile întregi pentru a fi operați, iar medicii...

 • Polițiștii români, în topul corupților din U.E. ( 21 Iunie 2021 )

  Poliția din România este a doua cea mai coruptă din Uniunea Europeană. Cel puțin așa arată un studiu realizat de organizația nonguvernamentală Transparency International. În general, un român...

 • Anchetă într-un dosar de reciclare fictiva a deșeurilor ( 17 Iunie 2021 )

  Fraudă uriașă în domeniul deșeurilor! Șapte firme specializate în colectarea și reciclarea deșeurilor au fost depistate cu nereguli grave de către inspectorii Direcției generale antifraudă fiscală din cadrul A.N.A.F..

 • Nou protest al polițiștilor ( 15 Iunie 2021 )

  Un nou protest al polițiștilor! Zeci de sindicaliști nemulțumiți au protestat în fața Palatul Cotroceni. Principalele lor revendicări se referă la grila de salarizare, modernizarea logisticii și dotarea cu echipamente tehnice de intervenție, precum și la ocuparea prin concurs a funcțiilor de conducere.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2