Date companie
 
 
 
 

Fostul sef al Politiei Vaslui, prins la braconaj

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaslui, politia, sef, braconaj, zarnescu, ciuta, caprior
 

Fostul șef al Poliției Vaslui, prins la braconaj. Colonelul în rezervă Marinică Zărnescu a fost prins după ce împușcase o ciută și un căprior, vanat evaluat la aproape 20.000 de euro. Chiar dacă nu era sezon de vânătoare și nici nu avea autorizație pentru căprioare, fostul sef al Politiei Vaslui s-a dus, împreună cu trei prieteni, în Pădurea Găvande. Oamenii din satul Bogdana au auzit focuri de armă și au alertat autoritățile. Braconierii au fost surprinși la intrarea în Vaslui și legitimați. În timpul controlui, Marinică Zărnescu a încercat să fugă.

AMBIANȚĂ (caută în mașină): "E o ciută!"

ADRIAN VENTONEAC, Ocolul Silvic Vaslui "În mașină a fost găsită o femelă de cerb comun, o ciută matură și un căprior. Nu s-a emis nicio autorizație pentru vânat, pentru asemnea vânat. Deci practic este un braconaj."

AMBIANȚĂ (în drum spre Poliție): "- Cine a împușcat animalele? Care e pedeapsa pentru braconaj? Aveați autorizație? Cum vă simțiți în postura de cercetat? - Mă simt bine."

Marinică Zărnescu mai este cercetat într-un alt dosar, după ce anul trecut a omorât un câine vagabond cu arma din dotare. Atunci i-au fost ridicate pușca și permisul de vânătoare. Cei patru bărbați riscă, acum, până la cinci ani de închisoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2