Date companie
 
 
 
 

Fostul șef de la ”Doi ș-un sfert”, Nicolae Gheorghe, la D.N.A. într-un dosar de corupție

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Februarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dosar, DNA, coruptie, nicolae, dgipi, gheorghe
 

Fostul șef D.G.I.P.I., Nicolae Gheorghe, audiat, în această dimineață la DNA, într-un dosar de corupție. Potrivit R/News, fostul șef de la ”Doi ș-un sfert” ar avea calitatea de suspect.

NICOLAE GHEORGHE, fost șef D.G.I.P.I. ”- Este o cercetare în curs. Documentele sunt clasificate. Nu pot să vă spun nimic. - Sunteți suspect? Vi s-a dat vreo interdicție să părăsiți Bucureștiul? - Nu. - Ce alți colegi ai dumneavoastră sunt implicați?”

Nicolae Gheorghe conducea D.G.I.P.I. din noiembrie 2014, când a fost numit de Guvernul Ponta. El a fost demis, în data de 10 februarie, de premierul Dacian Cioloș, din funcția de șef al Departamentului de Informații și Protecție Internă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Decizia premierului a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial. Potrivit Mediafax, se menționează că hotărârea a fost luată în temeiul legii privind organizarea și funcționarea Guvernului și a ministerelor, precum și în baza unor prevederi privind stabilirea unor măsuri de reorganizare în cadrul administrației publice centrale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2