Date companie
 
 
 
 

Fratele Larei Șaban și complicele acestuia au fost arestați și sunt anchetați pentru crimă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Mai 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bani, victima, ciocan, crima, arestati, omorat, prieten, frate, lara, saban, davidescu
 

Fratele Larei Saban si prietenul acestuia, un fost jandarm, au fost arestati preventiv. Fratele victimei, Gilberto Șaban, și prietenul acestuia, George Davidescu, sunt acuzați că au ucis-o pe tânăra in varsta de 27 de ani, lovind-o în cap cu un ciocan. Mobilul omorului ai fi fost banii tinerei, o suma de peste 120.000 de dolari, cu care venise in tara.

ANDREI BODEAN, procuror "Victima a fost dusă într-un apartament și lovită în cap cu un obiect contondent. Pentru bani, credem noi. Nu s-au certat la modul propriu, nu erau la cutite. În principiu cred ca banii i-au motivat."

Cei doi suspecti sustin ca autorii crimei sunt patru cetateni turci, care i-au obligat sa transporte cadavrul pe campul dintre Navodari si Lumina.

GULFER-AISUN ISMAIL, avocata "- De ce au declarat că au transportat? - Au fost amenitați chiar și pe drum au fost urmăriți de către o mașina. Acolo unde au lăsat-o în camp au fost bătuți și amenințați cu pistoalele de alți patru cetățeni, se pare turci."

Potrivit anchetatorilor, crima a avut loc într-un apartament din Constanța, unde cei doi i-ar fi dat întâlnire. După lăsarea întunericului, fratele victimei si prietenul acestuia au impachetat trupul in saci menajeri, l-au legat cu bandă adezivă și l-au aruncat în zona in care a fost descoperit luni. Se pare, insa, ca suspectii nu au reusit sa puna mana pe bani, din cauza că femeia ii lăsase acasă, într-un seif.

VALENTIN BURLACU, inspector sef, I.P.J. Constanța "Nu au apucat să fure banii. Bona ne-a anunțat, noi ne-am dus repede la seif, am identificat suma de bani asfel ca jaful n-a mai avut loc."

Lara Saban locuia în Turcia de 7 ani, impreuna cu un politician bogat, Huseyn Sipahi, ca primar al unui district din Istanbul. Impreuna aveau o fetita. Tanara a venit în țară pentru a-i cumpăra mamei sale un apartament, dar relatiile in familie au devenit tensionate, din cauza ca a vrut sa achizitioneze apartamentul pe numele ei. Anchetatorii cauta, acum, sa puna cap la cap toate aspectele privind acest caz socant. Fratele femeii si prietenul acestuia sunt acuzati de omor deosebit de grav si daca vor fi gasiti vinovati, risca închisoarea pe viată.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2