Date companie
 
 
 
 

Fraude bancare la Drobeta-Turnu Severin

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Aprilie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : frauda, politisti
 

Acuzații grave la Drobeta-Turnu Severin! Trei polițiști sunt acuzați de o fraudă bancară de peste un milion de lei. Oamenii legii au convins o directoare de bancă să obțină cu acte false mai multe credite. Femeia este deja arestată, dar într-o alta cauză.

VOX: "În realizarea activității infracționale, inculpata director adjunct al sucursalei bancare a falsificat mai multe adeverințe de venit emise de structuri ale Ministerului Afacerilor Interne sau după caz a falsificat înscrisuri sub semnatura privată care au servit la stabilirea în mod nereal al gradului de eligibilitate al celorlalți inculpați."

VOX: "În perioada 2008-2012 inculpata director adjunct al sucursalei bancare a fost determinată de ceilalți inculpați să își încalce atribuțiile de serviciu în sensul acordării mai multor credite bancare fără îndeplinirea condițiilor legale. O pagubă de 280 000 de euro precum și un folos material necuvenit pentru inculpați."

Politistii au fost trimisi în judecată. Acum sunt sub control judiciar și sunt acuzați de abuz în serviciu, înșelăciune, fals și uz de fals, în legătura cu fapte de corupție.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2