Date companie
 
 
 
 

Fugarii din Neamț au recunoscut că au incendiat mașina după accident

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Aprilie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident grav, sofer, neamt, magistrati, pasageri, incendiere
 

Procurorii cer arestarea soferului care a provocat accidentul de la Neamt, în care doi oameni au murit. Barbatul care a incendiat masina după incidentul rutier a fost audiat la Tribunalul Neamt. Tot in fața magistraților a fost adus si unul dintre pasageri, un minor, însotit de tutore. Al doilea pasager, un tânãr în vârstã de 21 de ani, a primit deja mandat pentru 29 de zile, pentru cã l-a ajutat pe sofer sã steargã urmele.

ANA LUIZA LUCA, procuror adj. Parchetul Roman: "-Rãmâne în picioare varianta incendierii intentionate? -Sigur. -Au recunoscut? -Au recunoscut si toti au participat."

insp. CATALINA BADEANU, purtător de cuvânt IPJ Neamț: "Au încercat în primã fazã, la propunerea soferului, sã dea foc rezervorului masinii. Nu au reusit, astfel cã au luat niste hârtii si au dat foc banchetei. De aici a izbucnit incendiul."

vox : "-Cât de speriat era când a ajuns la dumneavoastrã la Târgu Jiu? -Destul de speriat. (...) Ne-a spus cã mergea normal, venea spre casã, a trecut un motoscuter pe lângã dânsul cu luminile aprinse, între timp a trecut altul cu vitezã foarte mare fãrã lumini, a vãzut o bubuiturã în masinã, s-a lovit. El a vãzut... s-au blocat si usile, a întors masina. El a vãzut unul în sant, era o persoanã, s-a speriat, a fugit si mai mult nu am ce sã vã spun."

Soferul riscă până la 15 ani de închisoare, iar complicii săi ar putea sta până la 7 ani după gratii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2