Date companie
 
 
 
 

Fugarul suspectat că și-a ucis tatăl s-a predat polițiștilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : prahova, cercetat, politisti, ucis, crima, barbat, tatal, predat, baltesti
 

Cel mai căutat om din județul Prahova s-a predat polițiștilor, la o săptămână și jumătate după ce și-a ucis tatăl. Potrivit anchetatorilor, bărbatul de 33 de ani, din localitatea Bălțești, și-a ucis tatăl din cauză că nu i-ar fi dat bani pentru băutură.

AMBIANȚĂ "Este adevărat că ți-ai omorât tatăl? Ce s-a întâmplat în tot acest timp cu copilul?"

Poliția l-a dat în urmărire și a organizat filtre în trafic pentru prinderea lui.

RALUCA BREZEANU, purtător de cuvânt, I.J.P. Prahova "Bărbatul s-a prezentat la poliția Bălțești împreună cu fiul său minor.  În tot acest timp, polițiștii i-au căutat în toate locurile unde s-ar fi putut ascunde."

Criminalul le-a spus polițiștilor că în tot acest timp a stat în pădure cu fiul său. Oamenii legii cred însă că el s-a ascuns la niște rude din sat. Copilul a ajuns acum în grija statului.

CORINA NICOLA, purtător de cuvânt, D.G.A.S.P.C. Prahova "Copilul a fost preluat în regim de urgență la centrul de primiri de urgență, unde va fi inclus într-un program de consiliere de specialitate, pentru a fi sprijinit să facă față situației. Este absolut necesară, având în vedere trauma prin care a trecut copilul și traumele pe care le poata avea."

Bărbatul a fost reținut și va fi cercetat pentru crimă. El riscă până la 25 de ani de închisoare. Dacă se adeverește că rudele l-au ajutat să se ascundă, acestea riscă până la 5 ani de închisoare pentru favorizarea infractorului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2