Date companie
 
 
 
 

Furt de proporții din cutiile de valori, la o bancã din Pitești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Octombrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : furt, bani, banca, ancheta, pitesti, valori, cutia
 

Scandal de proporții la o bancã din Pitești! Patru clienți reclamã cã le-au dispãrut sute de mii de euro din cutiile de valori. Situația pare a fi trasã la indigo, dupã un caz din Ploiești, unde în varã, doi oameni au rãmas fãrã aproape un milion de euro. Nici acum, dupã patru luni, aceștia nu și-au recuperat banii. Polițiștii au ridicat mai multe probe de la banca reclamatã pentru furturi pe bandã rulantã. Primul client a dat alarma vineri. La scurt timp, alte trei persoane s-au trezit cã au cutiile de valori goale.

MARIA ILINCA, pãgubitã "- Soțul a zis: dimineațã, luni, te duci la bancã pentru cã uite ce am vãzut la știri. Am venit și am constatat cã lipsește. - Ce sumã? - 131.000 de euro. - Alte bunuri nu ați avut? - Nu, doar bani!"

Oamenii plãteau câteva sute de lei pe an, ca sã păstreze banii în acele casete de valori. Banca, însã, nu știa ce bunuri depune fiecare client.

MARIA ILINCA, pãgubitã "- La cutia de valori ați observat ceva suspect? - Nu, nimic. Era inchisã normal, am deschis cu cheia, nu era nimic suspect la cutie. - Nu era forțatã? - Nu, nu era forțatã!"

Alți doi pãgubiți au refuzat sã vorbeascã despre dispariția banilor.

DAN DINU, purtãtor de cuvânt, I.P.J Argeș "Fiind vorba de aceeași bancã, probabil cã mulți care se uitã la televizor se vor duce sã controleze cutiile de valori, dar sã sperãm cã nu se va repeta chestia asta!"

Cei patru clienți care au depus reclamații la poliție susțin cã le-au dispãrut, în total, peste 700.000 de euro.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2