Date companie
 
 
 
 

Gabriel Oprea, audiat la D.N.A.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Octombrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dosar, oprea, DNA, audiat, abuz, functie, coloana, oficiala, gigina
 

Fostul vicepremier și ministru de Interne, Gabriel Oprea, a fost audiat vineri seară la DNA, în dosarul morții polițistului Bogdan Gigină. Dosarul este încă în faza de cercetare penală, dar procurorii se pregătesc să formuleze concluziile pentru trimiterea în judecată. La ieșirea de la audieri, Gabriel Oprea a declarat că este nevinovat.

GABRIEL OPREA, fost vicepremier și ministru de Interne "Adevărul este că sunt nevinovat! Eram în timpul serviciului. Din păcate, polițistul a căzut în cele trei gropi de la 300 de metri de aici, care nu erau semnalizate corect, nu erau semaforizate."

La sediul DNA s-a aflat și avocatul familiei Gigină, care a spus că rudele polițistului s-au constituit parte civilă în dosar fără a preciza suma pe care aceștia o solicită drept daune. Avocatul a precizat că va face publică suma atunci când va avea acordul familiei. După ce a aflat de declarația lui Gabriel Oprea, mama lui Bogdan Gigină a scris pe pagina sa de socializare că nevinovat este fiul ei, care a murit pe o șosea plină de apă, într-o baltă de sânge, după 12 ore de program și după ce cererea sa de a fi scos din dispozitiv fusese respinsă. Polițistul Bogdan Gigină a murit acum doi ani, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă nesemnalizată corect, de pe carosabil. La momentul producerii accidentului, Gigină făcea parte din coloana oficială care-l escorta pe Gabriel Oprea spre casă. Fostul vicepremier este cercetat pentru abuz în serviciu în acest dosar, privind folosirea nelegală a coloanei oficiale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2