Date companie
 
 
 
 

Gălățenii au găsit cheia succesului la 6 din 49. Au fost date patru premii la categoria I

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, loto
 

Orașul Galați - capitala câștigurilor loto! Se pare că gălățenii au găsit cheia succesului la 6 din 49. Duminica trecută, premiul la categoria întâi a mers tot la o agenție din orașul de pe malul Dunării. Mai exact, la aceeași agenție la care, anul trecut, a fost câștigat al doilea cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române, de 11 milioane de euro.

VOX vânzătoare: "La mine este al doilea câștig și a mai dat colega încă două. -A venit unul dintre jucători să vă mulțumească? -Nu, nu, bine îi stim. Ulterior când s-a făcut public, am auzit cine e (...) Dar nu trebuie să ne mulțumească nouă neapărat, norocul este al jucătorului."

13, 37, 25, 30, 12 și 46! Acestea au fost numerele norocoase, jucate duminica trecută de un gălățean, care acum este mai bogat cu peste 3,4 milioane de euro. Jucătorul a validat biletul la agentia din Galati unde, pâna acum, au fost date patru premii de categoria întâi, la 6 din 49.

ANDREI MOȚOC, director, Loteria Română Galați: "Este o tradiție, gălățenii sunt mai perseverenți și datorită acestor câștiguri în istorie prind curaj și încredere în noi. La tragerea de duminică la Galați s-au jucat 16 mii de variante la 6 din 49, dntre care una a fost norocoasă."

IULIAN GRIGORIU, profesor de statistică socială: "Teoretic se poate ca următorul câștig să vină la Galați. (...) anumite câștiguri se pot repeta într-o anumită zonă și pot lipsi apoi pentru foarte mult timp. Așteptăm să vedem ce mai are de gând zeița norocului."

Galați-ul pare sa fie un oraș predestinat oamenilor cu noroc, spun specialiștii în feng shui.

prin telefon: OANA HANGANU, specialist în Feng Shui: "E orasul norocoșilor pentru că este pe o apă curgătoare care în feng shui înseamnă bani. Pe stema orașului găsim niște simboluri de prosperitate, o corabie care înseamnă șansă (...) dacă vrem să avem noroc trebuie să mergem în locuri norocoase."

Numai în ultimii cinci ani, alte cinci persoane din Galati au ghicit toate numerele norocoase la LOTO. Unul dintre ei a câștigat în 2009 aproape 12 milioane de euro.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2