Date companie
 
 
 
 

Gală de premiere a șefilor de promoție din liceele bucureștene, la Facultatea de Drept

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : diaconescu, bucuresti, Oprescu, elev, premii, drept, promotie, gala, licee, excursie, sefi, facultatea, berlin, traistaru, banu, ghergu, chitu
 

Gală de premiere a șefilor de promoție din liceele bucureștene, la Facultatea de Drept! Primarul general, Sorin Oprescu a acordat diplome In Honoris celor 116 elevi care au obținut rezultate excepționale, în cei patru ani de liceu. Pe lângă recunoașterea rezultatelor și a eforturilor depuse, copii au primit în dar și o excursie la Berlin, în luna octombrie.

FLORIN DIACONESCU, director, C.P.P.E.S.C.T. București "Avem aici peste 100 de șefi de promoție ai liceelor bucureștene, asta însemnând media cea mai mare pe cei patru ani de studiu, cu copii de excepție și am ținut să marcăm acest lucru."

RĂZVAN MIHAI CHITU, șef de promoție, Colegiul "Gheorghe Șincai" "Au fost ani minunați. Pot spune că, ce am reușit eu să fac, nu a fost atât de greu pe cât au crezut ceilalți, iar motivația a fost, pe deoparte, faptul că sunt o persoană competitivă, dar, în principal, influența profesorilor. Sunt chiar fascinat că o să merg la Berlin! Mă pasionează structura germanică."

ADRIANA GHERGU, șef de promoție, Liceul "Ștefan Odobleja" "A fost o experiență foarte frumoasă și, ce m-a motivat, a fost într-adevăr sprijinul părinților mei, dar și pasiunea pentru studiu."

CONSTANTIN TRĂISTARU, inspector școlar general, I.S.M.B. "Diploma este cea mai înaltă distincție pe care Primăria Capitalei o acordă cetățenilor săi. Ori ca și recunoaștere pentru performanța lor, eu spun că este deosebită."

MARIAN BANU, purtător de cuvânt, I.S.M.B. "E un semn de recunoștință pentru efortul pe care îl fac acești copii. Ei, de fapt, sunt cei mai buni copii din Capitala României și, sperăm, și din întreaga țară."

Este al cincilea an consecutiv, în care primarul general, Sorin Oprescu, prin Centrul de Proiecte și Programe Educaționale pentru Copii și Tineret, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, premiază elevii cu rezultate excepționale la învățătură în cei patru ani de liceu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2