Date companie
 
 
 
 

Gala Premiilor Marii Loji, la Ateneul Român

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Iunie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : roman, gala, ateneul, premiilor, marii, loji
 

10.000 de euro! Acesta este suma primită de fiecare dintre cei șapte români premiați, vineri seară, la cea de-a treia ediție a Galei Premiilor Marii Loji, organizată la Ateneul Român din capitală. Laureații activează în domenii precum științele exacte, medicină, diplomație, cultură sau economie. La evenimentul susținut de Loja Națională din România și de Academia Română au participat peste 700 de personalități, printre care și oameni politici. Ariile interpretate de corul și orchestra Filarmonicii George Enescu au desăvârșit atmosfera de gală.

RADU BĂLĂNESCU, Mare Maestru al Marii Loji Naționale "S-au acordat șapte premii, în șapte domenii de activitate foarte importante pentru absolut toată lumea. O dată în plus, s-a dovedit că tot ceea ce înseamnă societate civilă, instituții ale statului, se reunesc, atunci când sunt proiecte benefice pentru România."

Printre cei care au intrat în posesia premiului de 10.000 de euro s-a numărat și consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru.

LUCIAN CROITORU, consilier al guvernatorului B.N.R. "Sunt bucuros că l-am primit! Îl consider ca o recunoaștere a faptului că, în țara asta, încă contează calitatea. Mulțumesc masoneriei, pentru acest gest, și Academiei Române."

În premieră, unul dintre premii a revenit unei doamne. Este vorba despre Maria Petrescu, profesor la Institutul Politehnic București. La eveniment au fost prezente personalității din mediul academic, universitar, cultural, bancar, diplomatic și politic.

VICTOR PONTA, premierul României "M-am bucurat să pot asista la momente în care elitele sunt remarcate și premiate! Mi-aș dori, cât mai des, să putem să dăm recunoașterea necesară și celor care reprezintă cu adevărat elite în România."

RAREȘ MĂNESCU, primar, Sectorul 6 "Vrem să demonstrăm că în România există talente, există oameni de mare valoare, oameni care, prin activitatea lor, au promovat imaginea României și o fac în continuare cu mult succes."

ECATERINA ANDRONESCU, fost ministru al Educației "Eu cred că ar trebui să continue și, cel puțin în ceea ce privește universitatea noastră, anul viitor, dacă se va mai organiza această gală, ne vom asocia cu certitudine."

Gala Premiilor Marii Loji este cel mai mare eveniment organizat de Masoneria Regulară și are ca scop recunoașterea valorii românilor care excelează în diferite domenii de activitate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2