Date companie
 
 
 
 

Gala Top Branduri Bihorene, la Oradea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : top, ambasador, micula, gala, china, branduri, premiu, bihorene, investitor
 

Eveniment de seamă, în Bihor! Sfârșitul de săptămână a fost marcat de Gala Top Branduri Bihorene, aflată la cea de a treia ediție, organizată în incinta Teatrului Regina Maria din Oradea. La Gală au participat ambasadorul Republicii Populare Chineze, Huo Yezhen, consilierul comercial al ambasadei Canadei, Neil Swain, actrița Maia Morgenstern, președintele Uniunii Naționale a Patronatelor din România, Marian Petre Miluț, președintele Federației Patronilor Bihor, Ioan Lucian, președintele Companiei European Drinks&Food, Viorel Micula, dar și alți oameni de afaceri din zona Bihorului. La Gala Top Branduri Bihorene au fost premiate 27 de companii angajatoare si 11 personalitati din toate domeniile de activitate, de la teatru și politică, la sănătate și afaceri, care s-au remarcat în ultimul an. Printre personalitățile premiate se află și președintele Companiei European Drinks&Food , Viorel Micula, care a primit trofeul pentru cel mai mare investitor din regiunea de Nord-Vest.

VIOREL MICULA, președinte, Compania European Drinks&Food ”Anul trecut am făcut un remember. Știți care a fost surpriza mea, anul trecut, când am făcut acest remember al activității noastre? Am investit în România, în Bihor și în toată țara, pentru că știți că suntem prezenți în toate zonele românești și nu numai, pentru că, la ora actuală, exportăm în peste 27 de țări ale lumii, în special în Europa. Deci, am investit peste 2,2 miliarde de euro, care, repet încă o dată, nu i-am avut în buzunarul drept sau stâng, ci i-am câștigat, am atras bănci, am convins prin proiecte, la început de milioane, de zeci de milioane și, după aceea, chiar de sume mai mari. Partenerii noștri foarte importanți au fost Suedia, în primul rând, dar, de asemenea, foarte important partener este Germania.”

IOAN LUCIAN, președinte, Federația Patronilor Bihor ”Este un lucru extraordinar, pentru că vremurile acestea instabile îngreunează evoluția unei companii și, cu atât mai mult, este un lucru deosebit, când o companie poate avea succes în aceste vremuri instabile.”

În cadrul vizitei în județul Bihor, ambasadoarea Republicii Populare Chineze în România, însoțită de președintele Companiei European Drinks&Food, Viorel Micula și de reprezentanții ai Federației Patronilor Bihor, s-a întâlnit cu reprezentanții administrației locale. Au fost purtate discuții privind problemele investitorilor chinezi din zona Bihorului, precum și modalitățile prin care companiile chineze pot investi în Parcul Industrial din Oradea.

E.S. HUO YEZHEN, ambasadorul R.P. Chineze în România ” Există foarte multe oportunități și o perspectivă foarte mare între China și Europa Centrală și China și România, pentru cooperare.”

VIOREL MICULA, președinte, Compania European Drinks&Food ”Dânsa reprezintă cel mai mare popor din lume și eu mă bucur că noi, fiind cel mai mare angajator, aici, în zonă și cel mai mare investitor, cel puțin în Transilvania, dar, probabil, unul dintre cei mai mari din România, că am avut această onoare și bucurie, ca să primim acest premiu de excelență din partea domniei sale.”

Ambasadoarea Chinei a prezentat câteva potentiale punți de colaborare dintre România și China privind turismul, infrastructura, cultura și educatia.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2