Date companie
 
 
 
 

Generalul Dumitru Cioflină, eliberat în dosarul schimbului de terenuri cu M.Ap.N.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Aprilie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : inchisoare, general, eliberat, cioflina
 

Generalul Dumitru Cioflină, condamnat împreună cu Gigi Becali și Victor Babiuc, în dosarul schimbului de terenuri cu M.Ap.N., a fost eliberat din închisoare! Fostul șef al Statului Major al Armatei Române a părăsit, vineri, Penitenciarul Jilava, unde a ispășit o treime din pedeapsă. Generalul Cioflină, în vârstă de 71 de ani, a beneficiat, astfel, de prevederile legale privind eliberarea persoanelor trecute de 60 de ani.

AMBIANȚĂ "- Domnule general! - Vom sta de vorbă într-un alt cadru organizatoriu. - Vă așteptați? - Absolut!"

Magistrații de la Tribunalul Dâmbovita au respins cererea procurorilor în cazul menținerii în penitenciar a lui Dumitru Cioflină, menținând astfel hotărârea de eliberare pronunțată de Tribunalul Găești, în luna februarie, prin care acesta era eliberat.

AMBIANȚĂ "- Cum ați primit vestea? V-ati bucurat? - Normal! Trebuia demult să-l elibereze sau nu trebuia deloc să fie aici."

Cioflină a fost condamnat pentru abuz în serviciu în dosarul privind schimbul de terenuri dintre Gigi Becali și Ministerul Apărării.

prin telefon: VALERIU PRICINĂ, vicepreședinte, S.C.M.D. "Este un om care, după părerea mea, nu ar fi trebuit să facă închisoare, având de partea sa o hotarare a C.S.A.T.. Nu pot decât să mă bucur, pentru că este un om deosebit. Pentru mulți militari a fost seful Statului Major al Armatei Române."

prin telefon: PAVEL ABRAHAM, avocat "După părerea mea instanța a apreciat just legea mai favorabilă. După legea veche, prevederea era că, după executarea unei treimi din pedeapsă, persoanele care au peste 60 de ani pot fi eliberate condiționat. După legea nouă, trebuia să execute aproape jumătate."

În același dosar, a fost condamnat și Victor Babiuc, eliberat din închisoare la sfârșitul lunii februarie, după ce a executat o treime din pedeapsa de doi ani. Singurul care mai este încă după gratii, în acest dosar, este Gigi Becali, deși acesta a făcut repetate cereri de eliberare condiționată și chiar a formulat o cerere de grațiere către președintele Traian Băsescu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2