Date companie
 
 
 
 

Ger, viscol și ninsori în toată țara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Februarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, vant, munte, mare, ninsori, ger, viscol. meteorologi
 

Ger și ninsori viscolite în mai toată țara! Meteorologii au emis o informare valabilă de duminică dimineață, de la ora 8.00, până la ora 22.00. Asta, după ce ninsorile și vântul puternic au făcut prăpăd, începând de vineri. În Capitală, rafalele de vânt au doborât copacii și au smuls zidurile.

VOX "A căzut peretele. Din cauza vântului, peretele de la etajul cinci a căzut pe o mașină. Nu este prima dată când se întâmplă. S-a mai întâmplat cu vreo zece ani în urmă."

VOX "- Ce s-a întâmplat? - A căzut pomul pe ea. E un pom gros. - Așa tare a bătut vântul? - Da, a bătut tare și nu-i bătrân pomul. - Aveați mașina pe trotuar. - Da, era parcată."

La malul Mării Negre, valuri de peste opt metri înalțime au lovit țărmul cu toată forța. La munte, viscolul și nămeții au blocat traseele turistice. În Masivul Bucegi, patru bucureșteni, doi adulți și doi copii au rămas blocați cu mașina în zăpadă, din cauza mormanelor de zăpadă viscolită. Oamenii au fost salvați de jandarmi și duși la cea mai apropiată cabană din zonă. Potrivit meteorologilor, vremea nu se îmbunătățește prea curând.

CĂTĂLINA CINCĂ, reporter ”Începând de mâine dimineață, va ninge abundent, în special în zonele montane. Local este posibil să ningă viscolit, pentru că vântul va avea intensificări de peste 50 de kilometri la oră. Mai rău, gerul va pune stăpânire pe România.”

Gerul rămâne stăpân și în prima parte a săptămânii viitoare, îndeosebi în centrul și sudul țării. În regiunile estice principala problemă reămâne vântul puternic.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2