Date companie
 
 
 
 

Gerard Butler, client al genților realizate manual, de doi români

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Februarie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : handmade, genti
 

Celebrul actor Gerard Butler sau premierul Australiei, printre cei mai fideli clienți ai unor producători de genți handmade din Oradea! Mircea și Daciana Bule sunt doi soți care în urmă cu câțiva ani, și-au luat viața în piept și și-au deschis un atelier în domeniul vestimentar, unde lucrează de dimineața, până târziu în noapte.

"Am finalizat comanda cu Larisa. O geantă retro, verde cu roșu, dimensiunile sunt 35 pe 25, adâncime 10 centimetri, mâner, înălțimea mânerului din punct fix este 25 de centimetri. Avem timp de lucru o săptămână."

Așa decurge o zi din viața celor doi soți, care formează o echipă de excepție pe plan profesional. Mircea, care a studiat design-ul vestimentar, este cel care pune în practică toate proiectele realizate de către soția sa, absolventă a Facultății de Inginerie Energetică.

DACIANA BULE, producător obiecte handmade

"Mă ocup de tot ce înseamnă partea de PR, de clienți, fotografii. De exemplu, când ne vine o comandă, eu preiau discuțiile și stabilim toate detaliile, dimensiune, culoare. Fac o schiță pe care o fotografiez, o trimit clientei, îmi adaugă adnotări pe marginea ei."

Materialele din care sunt confecționate gențile sunt aduse de cele mai multe ori din Italia. Prețul produselor realizate de Mircea și Daciana diferă în funcție de complexitate. Unele încep de la 100 de euro și pot ajunge să coste chiar și câteva sute de euro.

MIRCEA BULE, producător obiecte handmade

"Absolut toate gențile se cos cu această mașină de cusut, un Singer foarte vechi de prin 1890 și ceva, se lucrează manual, deci nu este la pedală, efectiv din mână."

Munca titanică a celor doi soți este recunoscută și la nivel internațional.

DACIANA BULE, producător obiecte handmade

"Am trimis peste tot în lume. Dintre cei mai importanți clienți, de fapt cel mai important client al nostru este Gerard Butler, cu o husă de telefon. Asta s-a întâmplat chiar acum în toamnă. Avem cântăreți din Statele Unite, scriitori, actori, primul ministru al Australiei este clientul nostru."

Mircea și Daciana își doresc ca pe viitor să își extindă afacerea și să lucreze înr-un atelier mult mai spațios.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Târg de produse handmade la Casa de Culturã din Deva ( 22 Octombrie 2012 )

    Artiștii plastici și artizanii populari din Deva s-au întrecut în produse lucrate manual, care mai de care mai interesante în cadrul celei de-a doua ediții a Târgului de handmade. De la picturi pe piatrã, tablouri realizate din plante uscate și pietre, până la haine, jucării și produse cosmetice sutã la sutã naturale. Toate au fost expuse în holul Casei de Cultură din Deva.

  • In 2011 sunt la moda martisoarele hand-made ( 27 Februarie 2011 )

    Mărțișoarele hand-made sunt la mare căutare, anul acesta. Trifoiul cu patru foi sau coșarul de altădată au fost înlocuite cu accesorii ce pot fi purtate cu orice ocazie. Cei mai pretențioși se pot orienta spre mărțișoarele personalizate din aur: zodii, date de naștere sau inițiala numelui. Mărțișoarele-accesorii sunt la mare căutare, datorită dublei utilități.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2